Vad är lackförsegling?

Vad är lackförsegling? Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Hur ofta ska man Lackförsegla bilen?

Återbehandling bör göras med 12-24mån intervall beroende på körsträcka/slitage. En keramisk lackförsegling fungerar både på ny som begagnad bil.

Vad kostar en Lackskyddsbehandling?

DITEC LACKSKYDDSBEHANDLINGAR
Behandling Original Klassificering
Liten DG5 4495:- Audi A1, BMW 1-serie, Mercedes A-klass
Mellan DG6 4995:- Cadillac ATS, Chevrolet Camaro & Corvette, Ford Mustang
Stor DG7 5495:- Cadillac CTS, Dodge Charger & Challenger
Extra stor DG8 5995:- Chevrolet Traverse, Dodge Durango, Ford Explorer

1 rad till

Är det värt att Lackförsegla?

Sammantaget kan sägas att lackförsegling kan vara en god investering. Detta främst på bilar som inte är precis nya. Samtidigt är det en dyr investering och man kan i vissa fall se på andra alternativ för att skydda lacken.

När ska man Lackförsegla en ny bil?

Om du beställer en ny bil så kan du utan problem göra behandlingen så fort du fått bilen, för när det gäller härdning av lacken så ska den göra det i ca 2 veckor och från när bilen är bygg och du får nyckeln här i Sverige så har det absolut gått 2 veckor.

Hur länge håller en Lackförsegling?

En väl utförd lackbehandling hos proffs håller bilen blank och lättvättad under minst sex år. I regel görs en återbehandling med 12–18 månaders intervall för att se till att skyddet hålls intakt.

Vad kostar det att Lackskydda bilen?

En behandling som kostar från runt 3 000 kronor och uppåt. Men skall den lackgaranti gälla måste man göra ett antal återbesök – en gång om året eller var 18 månad för att företaget skall kunna lägga på ett nytt toppskikt.

Är Ditec värt pengarna?

Jag är väldigt nöjd och det är värt varenda krona, tycker jag. Köper sen lång tid tillbaka endast nya bilar och låter Ditec-behandla dom direkt. Har aldrig ångrat mig. Ett av det bästa med lackbehandling är att bilen är lätt att hålla ren och att tjärfläckar inte fastnar så lätt.

Hur mycket kostar Ditec?

Boka Ditec behandling och få 50% rabatt på premiumpaketet samt en kostnadsfri glasbehandling. Fälgbehandling och textil/skinnbehandling. Ordinarie pris är ca 3300 kronor, vårt pris är 1650 kr. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Vad kostar keramisk Lackförsegling?

Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen: Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK. Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK. Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK.

Är det bra med lackskydd?

Ett lackskydd stärker billackens motståndskraft mot yttre påverkan och förlänger lackens livslängd. Bilen blir mer lättskött och lättare att tvätta. Att använda sig av lackskydd är också en tidsbesparing då det minskar behovet av annat och mer tidskrävande underhåll.

Är Lackbehandling bra?

Därmed minskar behovet av annat och kanske mer tidskrävande underhåll, och kanske det inte är nödvändigt att tvätta bilen lika ofta, eller i lika avancerade tvättprogram. Att bilen ser renare ut är också en av de främsta fördelarna med ett lackskydd.

Hur gör man en Lackförsegling?

Autodudes snabbmanual
  1. Gör en grundlig rengöring av bilen innan du applicerar lackförseglingen. …
  2. Planera arbetsytan noggrant innan du påbörjar förseglingen. …
  3. När du applicerar förseglingen börjar den avdunsta. …
  4. Applicera förseglingen i raka drag med appliceringssvampen. …
  5. Byt till nästa panel.

Hur fungerar keramiskt lackskydd?

Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering. Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat. Keramisk lackförsegling är en form av lackskydd som ger en väldigt hård yta på lacken.

Vad kostar Ceramic Pro?

Ceramic PRO sport, 1 års garanti* 2 995 kr

En behandling med Ceramic PRO Sport ger din bil ett starkt exteriört skydd med egenskaper såsom: UV skydd. Högglans.

Hur ska man vaxa bilen?

Vaxa bilen

Arbeta in vaxet med en duk eller trasa på mindre områden i taget. Använd en liten mängd vax och jobba med längsgående rörelser. Låt vaxet verka enligt tillverkarens anvisningar och torka sen av med en ren duk/trasa. Låt inte vaxet fastna!

KERAMISK LACKFÖRSEGLING – Så Gör Man

Så lägger du på en keramisk lackförsegling!

Vad är lackskydd? Keramiskt, Försegling, Pastavax, Sprayvax.. Vad skiljer?

Lämna en kommentar