Vad är lol?

Vad betyder LOL på svenska?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!

Vad betyder LOL på Snapchat?

LOL betyder ”skratta högt” eller ”skrattar högt”. Det betyder att något är roligt eller gjort dig skratt. Det är en av de mest kända akronymerna på Internet och används i nästan alla delar av webben.

När används LOL?

LOL är en akronym och står för ”Laughing Out Loud” (skrattar högt). Används oftast på Internet (i chatter, spel och forum) för att visa att man tycker något är kul, eller ibland för att man vill skratta ut någon/något.

När kom uttrycket LOL?

LOL eller Lol kan syfta på: LOL – internetslang för Laughing Out Loud (svenska: skratta högt, gapskrattar) se Lol (Laughing out loud) LOL: Laughing Out Loud – en amerikansk nyinspelning av en fransk film från 2012.

Vad betyder yolo på svenska?

Yolo är en akronym, dvs. en förkortning som är bildad av begynnelsebokstäverna i flera ord, i det här fallet you only live once, du lever bara en gång. Man kan på sätt och vis jämföra det med det latinska uttrycket carpe diem, fånga dagen.

Vad betyder OMG på svenska?

OMG (förkortning för Oh my God) LOL (förkortning för Laughing out loud)

Vad är lol dockor?

LOL Surprise är små dockor med stora ögon, de kommer i en boll som är lindad i lager av färgat papper, täckt med ritningar. Förutom dockorna själva innehåller de också små tillbehör. Under de senaste 3–4 åren har LOL Surprise dockor blivit en av de mest populära leksakerna till barn.

Vad innebär det att vara PK?

Politisk korrekthet, alternativt PK, är en nedsättande beteckning på en inställning där man är överdrivet noggrann med att följa rådande politiska värderingar och att följa den dominerande trenden i samhällsdebatten.

Vad är LMAO förkortning av?

(Internet slang) Initialism of laughing my ass off; used to indicate great amusement, usually exaggerated, at something (usually from an online source, for example, a discussion group, or an instant message).

Vad är Lol? (För er som vill veta men inte spela) Swedish

Vad får jag? öppnar mystiska bollar!

League of legends tutorial for beginners SVENSKA (SWEDISH)

Lämna en kommentar