Vad är loxysoft ab?

Systemutvecklingsföretaget Loxysoft som tillhandahåller call center applikationer har sedan 2015 studerat 20 miljoner säljsamtal från olika säljande organisationer där alla använder samma telefonisystem, Outbound Contact Center.

Vem har telefonnummer 075?

075-nummer är telefonnummer som brukar användas för att nå privatpersoner, men även olika företag, myndigheter eller andra organisationer. 075-nummer är inte geografiskt bundna utan får användas i hela Sverige. Vad kostar det att ringa till dessa nummer?

Vad kostar loxysoft?

En ytterst oseriös sida. Ljuger om erbjudanden om 249kr/mån som ska innehålla ViaPlay, HBO Nordic, C-More samt Spotify. Telenor har själva i efterhand verifierat att de inte har något dylikt erbjudande, att det erbjudande de själva har ute kostar mer och innehåller en bråkdel av vad som utlovats av Loxysoft.

Vad är Loxytel Networks AB?

Operatörer Med start under nästa år tar Loxytel, mer kända som Mobot, steget att börja leverera mobila tjänster under eget namn. Avtalet med Telia om tillgång till nätet är undertecknat och klart.

Vem ringde 0751015454?

075-101 54 54

Mobilnumret kommer från operatören LeadDesk Solutions AB. 122 personer har rapporterat 075-101 54 54 som Försäljning!

Vem har det här numret?

Hitta nummer på vemringde.se! Här kan du se vem som ringde dig nyss, om du har ett missat samtal eller annars behöver söka när någon ringt från ett okänt nummer. Hitta information om telefonnummer som ringer svenska telefoner, till exempel telefonförsäljare, bedrägerier eller märkliga SMS.

Vems är nummret?

App till Android

Så nästa gång du undrar vem som ringer och stör dig, då hittar du informationen här både snabbt och enkelt. Vi har såklart även applikation till Android samt Windows Phone. Installera vår gratis app så varnas du direkt när telefonförsäljaren ringer dig.

Varför ringer loxysoft?

Vill kolla trygghetslarmet. Sa då att detta sköter kommunen. tel nr är 08-50101331, numret går till Loxysoft AB, som är ett IT företag som säljer mjukvara.

Guide: Tolka och förstå en årsredovisning

Blodgrupper AB0 Rh

Åderbråck, blodflöde och behandlingsmetoder

Lämna en kommentar