Vad är lunar?

Är Lunar bra?

På internationella Trustpilot ges Lunar ett mycket gott omdöme. Ca 75 % av de över 2500 omdömena ger högsta betyg ”Utmärkt”. Framförallt är det enkelheten som får beröm, men även rabatterna och att de flesta tjänster är gratis. Liknande betyg och beröm ges på Facebook, AppStore och Google Play.

Får man pengar av Lunar?

Registrera dig gratis hos Lunar helt utan kreditupplysning, beställ ett VISA-kort och 200 kr insatta på ditt Lunar-konto. Utbetalningen av pengarna görs på den 10:e bankdagen månaden efter den månad du registrerat dig i.

Är Lunar gratis?

Det är helt gratis att öppna ett konto, beställa ett kort och använda Lunars bank-app. Eftersom vi är en digital bank har vi inte samma kostnader som äldre banker. En del av det vi tjänar pengar på istället är till exempel Lunar Premium och Lunar Pro.

Vad kostar Lunar kort?

Lunar erbjuder tre typer av kort, Lunar Standard, Premium och Pro. De kostar 0 / 79 kr / 149 kr per månad och medför olika fördelar. Med Lunars kostnadsfria standardkort betalar du låga 1 % på valutaväxlingar samt 9 kr för uttag i Sverige och EU och 19 kr i resterande valutor och länder.

Kan man lita på Lunar?

Lunar recension: Se vår granskning av bankappen [2022] 68% investerarna förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör. Du måste överväga om du har råd att ta den höga risken att potentiellt förlora dina pengar.

Vad tjänar Lunar pengar på?

Lunar erbjuder 1 % ränta på sparpengar upp till 100 000 kr vilket långt ifrån alla nischbanker gör. Utbetalning av ränta sker månadsvis och startar automatiskt när du har pengar på kontot – oavsett vilket kort du har.

Får man 150 kr av Lunar?

Alla som registrerar sig till Lunar och beställer hem ett kort innan den 31/12 2021 kommer att utbetalat 150 kr till sitt Lunar-konto. Pengarna kommer att bli utbetalade den 15/01 2022.

Hur tar man ut pengar från Lunar?

Insättningar görs med Swish eller kontokort och uttag med banköverföring.

Får man ränta på Lunar?

Sveriges högsta sparränta utan att byta bank

Du behöver inte samla din ekonomi hos oss eller byta bank. Du binder heller inte upp dina pengar. Tvärtom kan du använda Lunar som din andra bank. Du behöver bara ha ett gratis Lunar-konto så kan du automatiskt ta del av 1,05% i sparränta.

Vad är Lunarbank?

Vi är en regulerad och självständig bank med en egen banklicens, och dina pengar är skyddade av Insättningsgarantin. Vi har 400.000 användare i Danmark, Sverige och Norge som använder oss för att hantera sin privatekonomi smartare.

Är Lunar ett kreditkort?

Om Lunar Standard

Det är inget kreditkort utan ett prepaid-kort som är kopplad till en app. Största fördelen är att kortet kan användas inom nästan hela Europa utan uttagsavgift och valutapåslag. Dessutom gör appen det enklare att få överblick på sin ekonomi.

VARFÖR DU MÅSTE ANVÄNDA KREDITKORT! | Hemlighet #13

This is Lunar

Revolut Metal Card, kortet med courtagefri aktiehandel och avgiftsfri valutaväxling!

Lämna en kommentar