Vad är mirakelsvamp?

Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi och slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna. Det behövs inga kemikalier utan mirakelsvampen gör jobbet. Fukta med vatten, krama ur, gnugga lätt och fläckarna försvinner! MiraClean är mycket effektiv även på ojämna ytor där det annars kan vara svårt att göra rent.

Vad är Mirakelsvamp gjord av?

Mirakelsvampen måste fuktas med vatten. Storlek: 10 x 6 x 4 cm. Tillverkad av melamine.

Hur funkar Fläcksuddare?

Hemligheten är mikroskopiskt små fibrer som rengör de osynliga fördjupningar som finns hos alla material. Fläcksuddaren är tillverkad av melamin. Verkar som ett radergummi på fläckar, endast vatten, inga kemikalier! Fläcksuddaren hjälper dig att avlägsna fläckar – överallt!

Vad är Fläcksuddare?

Effektiv fläckborttagare som rengör ytor där de svåraste fläckarna och smutsen fastnar. Används med bara vatten, inget rengöringsmedel behövs. Bearbeta ytan varsamt tills smutsen har löst sig. Fläcksuddaren är effektiv mot exempelvis tusch och skomärken på golvet och andra ytor.

Var kan man köpa Mirakelsvamp?

Mirakelsvamp Torka-Vips-Borta – köp på HORNBACH.se.

Hur får man bort nagellack från tapet?

Torka från kanterna av fläcken och inåt med små rörelser, så att inte fläcken växer. En känslig tapet där fläcken fortfarande är våt kan du pudra potatismjöl eller barnpuder och låta det torka innan du borstar bort det. Det går också att få bort svåra fläckar med våtservetter som ofta innehåller starka medel.

Hur får man bort färg från tapet?

tar du bort bläck och tusch från tapeten

Har du en plastad tapet går det vanligtvis bra att använda sig av lite t-sprit för att avlägsna färgen. Om du däremot har en känsligare tapet kan du använda en mirakelsvamp, galltvål eller ett milt diskmedel.

Hur får man bort märken på väggen?

Till att börja med är det bra att börja med att använda en svamp som du blöter ner med varmvatten och diskmedel. Det går ofta att gnugga ganska hårt. Detta brukar få bort de flesta fläckarna. Om det inte räcker med bara vatten och diskmedel så är en bra lösning att testa att använda sig av ättika.

Hur får man bort sot från väggen?

Sot och rök – fläckborttagning

Det huvudsakliga rengöringsmedlet som används för både väggar och eldstäder är ett avfettningsmedel eller allrengöringsmedel som Quick-N-Bright. Men andra har använt färgthinner och alkohol i sitt hem och det har varit precis lika effektivt.

Hur får man bort fläckar på vita väggar?

Använd potatismjöl och vatten

Plocka fram potatismjöl ur skafferiet och blanda det med lite vatten till dess att det fått en pastaliknande konsistens. Applicera sedan pastan på fläcken och låt verka i minst 30-60 minuter. Vad som kommer hända under tiden är att potatismjölet absorberar fettet.

Hur använder man Mirakelsvamp?

Mirakelsvampen fungerar som ett radergummi och slits ner efterhand som den ”suddar” bort fläckarna. Det behövs inga kemikalier utan mirakelsvampen gör jobbet. Fukta med vatten, krama ur, gnugga lätt och fläckarna försvinner! MiraClean är mycket effektiv även på ojämna ytor där det annars kan vara svårt att göra rent.

Vad är Galltvål?

Galltvål är, som det låter, en tvål som är helt biologiskt nedbrytbar. Tvålen innehåller varken blekmedel, tillsatta konserveringsmedel eller parfym. Tvålen är gjord på naturliga fetter samt oxgalla som är en effektiv fläckborttagare.

Vilket Vanish är bäst?

Via Tabort
  • Via Tabort. Betyg: 3.3.
  • Vanish Gold Oxi Action. Betyg: 3.2.
  • Ica Fläckborttagare. Betyg: 3.2.
  • Vanish Oxi Action. Betyg: 3.1.
  • Spar Super fläckborttagare. Betyg: 3.1.
  • Grumme Blek & fläckmedel. Betyg: 3.
  • Skona Flytande tvätt Kulörtvätt / vittvätt. Betyg: 2.6.
23 jan. 2018

FUNTASTIQ NANOSVAMP DEMONSTRATION

Pratts Mirakelsvamp

Svampar

Lämna en kommentar