Vad är movingo?

Med Movingo pendlar du enkelt med regionaltåg och lokaltrafik i hela Stockholm-Mälardalen. Omgivande lokaltrafik, till exempel buss, tunnelbana och pendeltåg, ingår alltid i biljetten.

Hur funkar Movingo?

Du köper den för en given tågsträcka och får tillgång till obegränsat resande inom det området. Biljetten finns för 30-dagar, 90 dagar eller ett år. Det unika med Movingo är att den även inkluderar lokal kollektivtrafik längs den sträckan som du har valt.

På vilka tåg gäller Movingo?

Movingo gäller på SJ Regionaltåg* på följande sträckor: Stockholm-Märsta-Knivsta-Uppsala (ej SJ InterCity)* Stockholm-Enköping-Västerås–Arboga-Örebro-Hallsberg-Laxå Tåg i Bergslagen inom Västmanlands, Örebro och Östergötlands län.

Är Movingo personligt?

Nej, Movingo är inte personligt. Det betyder att Movingo kan användas av olika personer, dock kan endast en person åt gången resa med Movingobiljetten.

Måste man Blippa Movingo?

Du behöver alltid ha med dig både kortet och pappersbiljetten då de två tillsammans utgör ditt giltiga färdbevis. Om du använder dig av Movingo-appen kan du blippa Movingo-appbiljetten på bussarna i Sörmlandstrafiken.

Kan man åka tunnelbana med Movingo?

Med Movingo pendlar du enkelt med regionaltåg och lokaltrafik i hela Stockholm-Mälardalen. Omgivande lokaltrafik, till exempel buss, tunnelbana och pendeltåg, ingår alltid i biljetten.

Kan man åka SJ med SL kort?

För resor med SL-pendeln från Uppsala till Stockholm gäller våra kombinerade UL/SL-biljetter. Har du redan en UL 30-dagars periodbiljett behöver du köpa en SL-biljett. Exempelvis i deras app, automat eller på UL Center. För resor med SL-pendeln från Stockholm till Uppsala gäller våra kombinerade UL/SL-biljetter.

Vem kör Mälartågen?

Vem körtrafiken i dag? I dag kör SJ trafiken på fyra av linjerna. Upptåget, som ingår i Mälartågs trafiksystem från december 2021, körs av Transdev.

Är Mälartåg SJ?

Den regionala tågtrafiken Mälartåg, som SJ kört på uppdrag av Mälardalstrafik, tilldelades den 12 december 2021 en annan operatör.

Är Mälartåg regionaltåg?

Du reser bekvämt och smidigt med Mälartåg på fyra regionaltågslinjer inom Mälardalen. Alla tåg har wifi ombord.

Kan man låna ut Movingo?

Det går utmärkt att låna ut din Movingobiljett genom att flytta den till en annan mobil som har appen Movingo. För att kunna överföra din biljett loggar du in på kontot från den mobil du önskar flytta biljetten till. Sedan behöver du med ett knapptryck bekräfta biljettflytten.

Var köper man Movingo kort?

Här kan du köpa Movingo
 • Movingoappen. Läs mer om hur du laddar ner och använder appen.
 • Här på malartag.se.
 • SJ.se och SJs app.
 • SJs återförsäljare och resebyråer.
 • SJs biljettautomater samt övriga Movingoombud. Läs mer här.
8 feb. 2022

Hur fungerar SJ appen?

I SJ appen kan du
 • Se tidtabeller och köpa tågbiljetter.
 • Förbeställa mat till tågresan när du köper din biljett.
 • Köpa och förnya din pendlarbiljett.
 • Få full koll under tågresan med resvyn.
 • Få notiser med trafikinformation vid störningar som påverkar din resa.
 • Ta del av våra unika medlemserbjudanden.

Finns det toalett på Mälartåg?

Ja, det finns toaletter ombord på alla våra tåg. Här hittar du information om toaletter på våra tåg.

Vad är en Resplusbiljett?

Med Resplus får du hela resan på en biljett, oavsett vilka delsträckor som ingår. På en och samma biljett kombineras enkelt fjärrtåg, regional- och pendeltåg, expressbussar, stadstrafik och färjor. Oavsett vilka delsträckor som ingår kommer du ända fram till slutmålet för din resa.

Vilka biljetter gäller på Mälartåg?

Mälartåg enkelbiljett Vuxen

Du kan köpa enkelbiljett för resa på Mälartågs fyra linjer på malartag.se och Mälartågs app. Mälartåg enkelbiljett är en opersonlig biljett som gäller för en specifik avgång och sträcka med Mälartåg.

Pendling ger mer tid – res enkelt med Movingo!

Movingo-appen öppnar SL-spärrarna

Movingobiljett i mobilen

Lämna en kommentar