Vart kan man köpa Nduja?
Köp bredbar Nduja di Spilinga från Italien – hos Lyckasmedmat.se.
Hur äter man Nduja?
Bred ’Nduja på en bit grillat bröd för en enkel men lyxig förrätt. Den utsökta kryddiga gör att den passar perfekt på bröd, som topping på pasta, pizza, bruschetta, i pastasåser eller som smakförhöjare i omelett eller till kött. Testa även att göra klassiska förrätter som fileja alla ’nduja eller bönor med nduja.
Vad betyder Nduja?
Nduja är en typ av salami som man nästan kan använda som ett ”spread”, pålägg, då den är ganska mjuk. Nduja kommer från Kalabrien, chilins förlovade del av Italien, och är galet stark.
Är Nduja stark?
Nduja är en stark bredbar salami som dessutom är rökt. Otroligt gott som krydda i maten och den går även att värma i små lerkrus för att doppa bröd, som man gör i Calabria.
Hur länge håller Nduja?
Hållbarhet: 15 dagar efter öppnande vid förvaring i kylskåp.
Vad är luft? (Kemi) – Studi.se
Vad är ljud och oljud? – Studi.se (Fysik)
Näthat!