Vad är pop it?

Vad är meningen med pop it?

En Pop it fidget används genom att man ”poppar” bubblorna på den, från sida till sida. Man kan skapa olika mönster, eller bara poppa dem en och en.

Hur spelar man Pop It?

Hur man spelar:
  1. Ett lag eller en person kastar tärningarna först. Om dem t. …
  2. Sedan kastar nästa lag eller person tärningarna och laget trycker ner ploppar enligt ovan.
  3. Laget som trycker ner den sista ploppen förlorar rundan och måste trycka på en av de tre stora mellersta plopparna (vid spelets mittplan).

Kan man tvätta pop it?

Tvättas för hand med vatten och tvål.

Varför fidget Toys?

Fidget toys passar för både vuxna och barn och kan hjälpa till att lindra stress och ångest genom att ge en avslappnande känsla. Varför inte även testa på att släppa loss kreativiteten och skapa hemmagjorda fidget toys? Använd saker som du har hemma, tomma förpackningar, glasspinnar eller vad som helst.

Vem kom på fidget Toys?

Den första fidget spinnern skapades av Catherine Hettinger år 1993. Det var inte riktigt den typen av fidget spinner som vi ser idag och patenten namngavs ”snurrande leksak”, men det var början till en fidget spinner. Catherines version av fidget spinnern var en rund plastsak som snurrar runt fingertoppen.

Hur använder man fidget Toys?

Fidget Toys är för alla! Välj din favoritfärg och din favoritform, sedan är det bara att klämma, knögla, skrynkla och slita så mycket du bara orkar. Peta på ”bubblorna” så kommer dom att ge ifrån sig ett härligt poppande ljud, vänd sedan på brickan och börja om! Lika roliga och beroende som klassisk bubbelplast.

Är Pop IT farligt?

Bra leksak för barnen

Pop It Fidget Toy innehåller inga giftiga material/kemikalier och är helt smaklös (vilket är bra för barn som vill smaka på allt.) Dessutom kan du snabbt bota rastlösa händer, ångestfyllda kroppar och stressade hjärnor med den poppande leksaken. Poppa och vänd, poppa och vänd, poppa och vänd.

Vart köper man Pop IT i Sverige?

Pop It Ups leksaker köper du hos Litenleker.se.

How to Play Pop It Fidget Toy Game – Easy and Fun!

Gör en egen pop it simple dimple fidget toy | pyssel – svenska

Stor hemmagjord pop it simple dimple fidget toys | pyssel – svenska

Lämna en kommentar