Vad är ramudden?

Vad gör ramudden?

Vårt uppdrag är att hjälpa kommuner, myndigheter, entreprenörer och byggföretag skapa säkerhet på och kring väg- och byggarbetsplatser som lever upp till alla tänkbara krav som ställs på den nödvändiga arbetsplats- och trafiksäkerheten.

Vad sysslar ramudden med?

Företagsuppgifter om Ramudden

Aktiebolagets verksamhet ska vara att syssla med vägmärkning, vägavstängningar, uthyrning av vägutrustningar, skyltning och framtagning av TA-planer, utbildning i av Trafikverket fastställda kravkurser samt att bedriva hotellrörelse och idka därmed annan förenlig verksamhet.

Vad är ramudden för företag?

Ramuddens uppdrag är att hjälpa kommuner, myndigheter, entreprenörer och byggföretag att utforma, utrusta och bemanna säkerhets anordningar som lever upp till alla krav och skapar den nödvändiga arbetsplats och trafiksäkerheten. Vi hjälper också till att säkra publika platser.

Vem äger ramudden?

I det första nummer som släpptes juni 2020, kan du bland annat läsa om Ramudden och dess grundare Hans-Olov Blom. Man fascineras varje gång man hör talas om ett företag som man kanske aldrig reflekterat över, men garanterat sett agera på ett eller annat sätt.

Ramudden presentation

Stakteknik film 1- med Lina Korsgren från Team Ramudden

Ramudden spärrar av för EU mötet i Göteborg

Lämna en kommentar