Vad är roblox?

Vad gör man i Roblox?

Man spelar online tillsammans med andra spelare och det finns möjlighet att chatta, skicka meddelande, bli vän med och byta saker med andra spelare. Det finns också grupper man kan gå med i. Chatten är filtrerad, det vill säga det finns ett program förhindrar att man använder fula ord.

Är Roblox gratis?

För att få Robux måste man köpa dem med verkliga pengar, och de kan sen användas för att köpa nya saker i spelen, till exempel andra kläder och särskilda prylar till ens spelfigur. Det går att spela Roblox helt gratis, men många barn vill såklart ha nya saker till sina spelfigurer.

Vad är det som händer med Roblox?

Roblox avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Hur fungerar Robux?

Robux är valutan i spelet Roblox. Pengarna används till att köpa uppgraderingar till spelarens avatar eller speciella förmågor i spelet. Robux kan köpas för riktiga pengar eller fås gratis genom dessa presentkort.

Är Roblox lämpligt för barn?

Roblox (Xbox, PC, iOS, Android) – rekommenderad ålder (PEGI) från sju år. Här kan du spela spel som andra användare har skapat, eller kan du bygga ditt eget spel från grunden. Grafiken påminner om Minecraft. Det uppmuntras att man ska köpa saker i spelet, och flera av spelen är olämpliga för yngre barn.

Hur många spelar Roblox 2022?

I april 2021 angavs Roblox ha 202 miljoner aktiva användare varje månad.

Hur mycket kostar en Robux?

Förutom Roblox-förbetalda kort kan du också köpa Robux direkt via kort speciellt för Xbox One: 4500 Robux för 599 kronor.

Hur mycket Robux får man för 500 kr?

Här är priset för Robux på PC idag
USD Kronor Robux
$9,99 117 kr 800
$19,99 235 kr 1 700
$49,99 587 kr 4 500
$99,99 1 174 kr 10 000

1 rad till

21 feb. 2022

När kommer Roblox att funka igen?

Spelplattformen Roblox med miljontals användare har legat nere i över ett dygn. Företaget bakom spelet har inte meddelat när det kan gå att spela igen. Roblox är en plattform där användarna kan spela mot varandra online och bygga egna spel.

När kommer Roblox att fungera igen?

När Roblox kommer den att fungera igen? Hemsidan Roblox Status Twitter-kontot säger att spelet kommer att finnas tillgängligt igen den 29 oktober.

Hur går man i Roblox?

För att använda Roblox registrerar man sig på www.roblox.com och skapar ett konto. Att registrera sig är enkelt och spelkaraktärens namn man vill ha är i regel inte sitt riktiga namn, utan med ett påhittat användarnamn. Bra att känna till är att det är gratis att registrera sig och att spela.

Hur pratar man i Roblox?

Till skillnad från Minecraft, som går ut på att bygga saker, ska man spela de spel som andra användare skapat. Det finns en chatt-funktion där barnet kan prata med andra spelare. När det möter andra spelare ser hen deras användarnamn och kan kontakta dem i chatten.

Vad spelar ditt barn egentligen? – Mine Square visar upp Roblox

Vad är Roblox – En föräldraguide!

Har du varit med om nåt obehagligt i Roblox? | Lilla Aktuellt

Lämna en kommentar