Vad är samhall?

Vad är det för jobb på Samhall?

Vilket är Samhalls uppdrag? Samhall ska utveckla personer med funktionsnedsättning genom arbete, genom att producera efterfrågade varor och tjänster på en konkurrensutsatt marknad. Vi arbetar också för att våra medarbetare ska kunna gå vidare till anställningar hos andra arbetsgivare.

Vad har man för lön på Samhall?

Månadsavlönad arbetare erhåller vid heltidsanställning grundlön enligt följande: 1 december 2020 är grundlönen 21 969 kronor. 1 oktober 2021 är grundlönen 22 464 kronor. 1 oktober 2022 är grundlönen 22 892 kronor.

Kan man få sparken från Samhall?

Den ska ogiltigförklaras. Samhall bestrider. Samhall har visst haft rätt att säga upp Per-Allan. Den rättsliga bedömningen ska ske utifrån en tilllämpning av anställningsskyddslagen, allmänna rättsgrundsatser och allmänna avtalsrättsliga principer och praxis.

När kommer lönen Samhall?

Lönen utbetalas i efterskott någon av dagarna 25 – 28:e påföljande månad vid tidpunkt som överenskommes lokalt.

Kan vem som helst jobba på Samhall?

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer vilka som får jobb på Samhall. Gemensamt hos alla som jobbar på Samhall är att de har någon form av funktionsnedsättning men också arbetsförmåga. Om du vill få jobb på Samhall behöver du först skriva in dig hos Arbetsförmedlingen.

Vad tjänar en gruppchef på Samhall?

Marika Markovitz är chef för Stockholms Stadsmission, Peder Eklundh på Samhall och Anton Lundberg älskar tempot och nerven i krogbranschen, där han är chef över en arbetsgrupp på cirka 25 personer. Deras löner varierar mellan 22 600 och 71 000 kronor i månaden. Ca 71 000 kr/månaden.

Vad tjänar en affärschef på Samhall?

Vilken inkomst har en affärschef, funktions- eller mellanchef i olika sektorer?
Sektor Medellön
Kommunalanställd 61 900 kronor
Landstingsanställning 77 500 kronor
Privatanställd arbetare
Privatanställd tjänsteman 60 100 kronor

1 rad till

Har Samhall friskvårdsbidrag?

Färre än tio av de företag som svarat till Fastighetsfolket uppger att de inte har friskvårdsbidrag alls. Utöver Samhall och Stockholmshem är det flera städ- och fönsterputsföretag. Några erbjuder andra hälsosatsningar, som massage på arbetstid och gymkort till rabatterat pris.

Vi är Samhall

Samhall är ett skitföretag!

Ett dygn med Samhall

Lämna en kommentar