Vad är sellpy?

Är Sellpy seriöst?

Faktum är att pengar över får du om du inte handlar från första början. Man kan säga att Sellpy är ett fint plåster på såren för alla felköp man gjort och allt onödigt man handlat. Så har du inte möjlighet att returnera ditt köp så är Sellpy ett alternativ!

Är det bra att sälja på Sellpy?

Har beställt så mycket fina saker från…

Har beställt så mycket fina saker från Sellpy till ett riktigt bra pris. Smidigt att sälja sina gamla saker som bara ligger och skräpar också!

Är Sellpy kläder tvättade?

Sellpy är en tjänst där man får hjälp att kränga sina gamla kläder, eller om man så vill hittar nya kläder att köpa. Nu har Electrolux och Sellpy gjort gemensam sak och erbjuder kläder som har blivit tvättade, så klart i Electrolux maskin.

Får man betalt av Sellpy?

Avgifter och din andel av försäljningen

Sellpy säljer på kommission vilket betyder att du som kund får betalt i efterhand för de föremål som sålts och du får en andel av försäljningspriset. Sellpy betalar som regel ut din andel av försäljningspriset till ditt bankkonto. Sälj-tjänsten är avgiftsbelagd.

Kan man bli skyldig Sellpy pengar?

Du kan aldrig bli återbetalningsskyldig

Detta regleras när du fortsätter sälja något på Sellpy. När summan av din andel från sålda varor är lika stor som summan av alla annonseringskostnader så kan du begära ut pengar igen (till välgörenhet, till ditt bankkonto eller credits) från ditt Sellpy-konto.

Är allt på Sellpy äkta?

Grundregeln är att vi försöker sälja allt helt, rent, fungerande, och till minst 50 SEK. Vi säljer inte varor i ”icke-säljbara”-kategorier.

Hur ofta sänker Sellpy priset?

Sellpy säger att priserna sänks successivt tills dess att någon köper varan. I ett mejl skriver Sellpy: ”Vi föreslår priser automatiskt baserat på hur liknande produkter har sålt hos oss tidigare. Detta system vidareutvecklas löpande och blir dessutom bättre i takt med att vi säljer fler varor.”

Var säljer man begagnade märkeskläder?

Sellpy. Perfekt sajt för att sälja begagnade märkeskläder. Du beställer hem påsar helt gratis som du sedan fyller med det som ska säljas. Sedan hämtas påsen vid din dörr och allt som Sellpy värderar till mer än 50 kronor läggs ut till försäljning.

Vart är bästa stället att sälja kläder?

Här får du en snabb guide till sju populära försäljningssajter.
  • Blocket. Här kan du sälja och köpa: Nästan allt. …
  • Citiboard. Här kan du sälja och köpa: Bland annat kläder, bilar, inredning, elektronik och accessoarer. …
  • 3. Facebook Marketplace. …
  • Letgo. …
  • Sellpy. …
  • Shpock. …
  • Tradera.
27 dec. 2017

Hur vet Sellpy att det är mina kläder?

När vi har hämtat Sellpy-påsen får du en bekräftelse, så du vet att den är i säkert förvar. Om vi ännu inte erbjuder hämtning i ditt område använder du den förbetalda fraktsedeln som inkluderats. Sellpy-påsen lämnas till ett PostNord-ombud. Tänk på att begära kvitto när du lämnar in din Sellpy-påse!

Vad kostar det att sälja med Sellpy?

En Sellpy-påse kostar 19 SEK. Du behåller 40% per såld vara, 70% av den andel som överstiger 500 SEK minus 10 SEK/vara i annonskostnad. Du behöver aldrig betala in till Sellpy för din försäljning utan allt regleras via saldot på ditt Sellpy-konto.

SELLPY | Hur man använder Sellpy | Jag har RENSAT

Sellpy — Sveriges Största Skämtföretag

vad tycker ni om Sellpy??

Lämna en kommentar