Vad är skillnaden på iphone 12 och 12 pro?

IPhone 12 har samma storlek som iPhone 12 Pro-modellen, men Pro-modellen har en mer avancerad bakre kamerainställning (även om 12 fortfarande är bra), samt en mer premiumfinish och olika färgalternativ. Det har också olika lagringsalternativ, den ytterligare LiDAR-sensorn och den är dyrare.

Vilken är bäst iPhone 12 eller 12 Pro?

Båda pro-modellerna har ett trippelkamerasystem på 12 MP (ultravidvinkel, vidvinkel och telefoto) samt en LiDAR-sensor (djupsensor) som kan mäta avstånd för extra djup och snabbare autofokus. iPhone 12 Pro Max har något bättre zoom-funktioner samt lite längre batteritid än iPhone 12 Pro.

Vilken iPhone 12 är bäst?

iPhone 12 Pro Max – Bästa iPhone med extra allt

Som tidigare nämnt så är iPhone 12 Pro Max den mobil som sticker ut allra mest bland den nya iPhone 12-familjen. Den bjuder på en 6,7 tum stor skärm, vilket är den största skärmen du hittills kan hitta hos en iPhone.

Vad är bra med iPhone 12 Pro?

Iphone 12 Pro är en Iphone för framtiden

Den har ju bättre kamera och längre batteritid. Det finns en del vettiga uppgraderingar här med, inte minst kameran och hoppet till 128 GB lagringsutrymme med den enklaste modellen, och den kommer i lite mer tillbakalutat svala färger.

Är iPhone 13 bättre än iPhone 12 Pro?

Apple har förbättrat iPhone 13 Pro och 13 Pro: s batteritid; iPhone 13 Pro kommer att hålla 1.5 timmar längre än iPhone 12 Pro, och iPhone 13 Pro Max kommer att hålla 2.5 timmar längre än iPhone 12 Pro Max.

Vilken iPhone är mest prisvärd?

Apple iPhone 11 Pro Max är marknadens bästa och mest prisvärda begagnade iPhone just nu. Den kostar 8 200 kronor och har ett betyg på 8,8. Det kan jämföras med en ny iPhone 13, som kostar 9 500 kronor och har betyg 8,9.

Vilken iPhone modell ska jag välja?

iPhone 13 Pro är bästa iPhone för dig som vill ha en lite mindre skärm. Pro-modellen har samma styrkor och svagheter som Max-modellen, med den enda skillnaden att batteritiden är lite bättre på den dyrare varianten.

Är iPhone 12 bättre än iPhone 11?

Om din nuvarande telefon är några år gammal kommer iPhone 11 eller till och med iPhone X att erbjuda dig många nya funktioner. Men om du verkligen vill ha den bästa nya tekniken och de senaste funktionerna kan iPhone 12 vara rätt alternativ.

Vad är skillnaden på iPhone 12 och 13?

Större kapacitet. Batteriet på iPhone 13 är en av årets största uppgraderingar. Du kan till exempel strömma video fyra timmar längre på en laddning än tidigare med iPhone 13 jämfört med iPhone 12. Med iPhone 13 mini kan du strömma video imponerande 3 timmar längre jämfört med iPhone 12 mini.

Vilken telefon ska jag köpa 2021?

Samsung smartphones: De bästa mobilerna med Android OS på marknaden
  • Samsung Galaxy Z Fold 2: Förstklassiga Androidmobiler för dess skärmstorlek.
  • Samsung Galaxy Note20 Ultra: Android mobil med bra kamera.
  • Samsung Galaxy S21+: Stilig Androidmobil med vatten och smutsresistens.
19 aug. 2021

Är det värt att köpa iPhone Pro?

Om du vill ha mer prestanda och förbättrad bildbehandling är iPhone 13 Pro vad du bör titta på. Med det mest avancerade kamerasystemet på marknaden är Apples iPhone 13 Pro den perfekta telefonen för användare som kräver det absolut bästa av sina telefoner.

Är det värt att köpa iPhone 12?

Nya iPhone 12 var en dyrare mobil än iPhone 11 från 2019 vid lansering, där Apple lade till 100 dollar på priset; Det ger dock ett antal nya funktioner i form av en OLED-skärm, en något uppgraderad kamera, en ny design och – de stora höjdpunkterna – stöd för 5G och MagSafe.

Är iPhone 12 värd pengarna?

Omdöme. Iphone 12 Pro är ett kvalitetsbygge med precis samma goda egenskaper som Iphone 12, plus ett par extra små plus i kanten. Trots det blir det ingen solklar rekommendation. Den faller lite mellan stolarna, med för högt pris och för lite extra för pengarna.

Vad är skillnaden på iPhone 13 och 13 Pro?

iPhone 13 har samma storlek som iPhone 13 Pro-modellen, men Pro-modellen har en mer avancerad bakre kamerauppsättning, samt en mer premium finish och olika färgalternativ. Den har också olika lagringsalternativ, den extra LiDAR-sensorn, en snabbare GPU och det är dyrare.

iPhone 12 vs 12 Pro: Real-World Differences after 1 Week

iPhone 12 vs iPhone 12 Pro – Full Comparison

VAD GÖR FOLK FÖR EN IPHONE 12 PRO?

Lämna en kommentar