Vad är some?

Vad menas med SoMe?

SoMe är sociala media och när man lägger till manager på slutet betyder det att det är ett yrke inom att lägga upp innehåll på de olika sociala plattformarna. Så som Facebook, Instagram och så vidare.

Vad är SoMe inlägg?

Sociala medier är ett samlingsnamn på kanaler som tillåter användare att kommunicera direkt med varandra genom exempelvis text, bild eller ljud. Uttrycket har ingen vedertagen förkortning på svenska, däremot ser och hör man ofta förkortningen ”some” (uttalat med kort å-ljud) i finskan.

Vad är SoMe film?

Med en film på cirka 30 sekunder kan du visa upp fastighetens höjdpunkter så att potentiella köpare enkelt kan få en översikt över vad den har att erbjuda.

Vad är SoMe marketing?

Marknadsföring i sociala medier används av företag världen över. Sociala medier är numera något som de allra flesta använder varje dag. Därför är det smart att fundera på att använda social media marketing när du ska lansera en ny produkt eller tjänst.

Vad är SoMe annonsering?

Redaktionellt innehåll som är ett resultat av ditt PR-arbete förstärker dina betalda annonser med budskap och breddar därmed varumärkeskännedomen och skapar en trovärdighet för varumärket. Sociala medier är ett kraftfullt verktyg för varumärken, men ibland kan det vara svårt att tränga igenom det sociala bruset.

Vad finns det för sociala medier?

Exempel på sociala medier är bloggar, Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Flickr och Slideshare. Även webbplatser som ger besökaren möjlighet att kommentera innehållet är en form av social media.

When to use ”some” and ”any” | English grammar lesson

Using Some & Any – Basic English Grammar Lesson

Some eller any?

Lämna en kommentar