Vad är tantra sex?

Hur börja med tantra?

Tantra är mer än sex.

Så hör gör du:
  1. Sitt i en bekväm position mitt emot din partner. Ställ in en timer på fem minuter.
  2. Titta nu djupt in i din partners ögon.
  3. Andas djupt och håll blicken mjuk och försök att inte titta bort. Självklart är det okej att blinka.
  4. När tiden är över, tacka varandra och avsluta.
12 nov. 2021

Vad gör man på Tantrakurs?

Energiflöden och chakran. tantriska sexet aktiverar dina chakran och förflyttar energi i hela din kropp. Genom träning kan man gradvis lära sig behärska och kontrollera sin energi, även den sexuella. Både män och kvinnor kommer därför att lära känna även sin sexualitet på ett djupare plan med hjälp av tantra.

Vad betyder Tantrakurs?

Tantra, som betyder sammanvävd, är en gammal indisk filosofi om kopplingen mellan sexualitet och andlighet. På senare år har kurser i tantra blivit allt populärare i Sverige. Man utgår från att kroppen är ett tempel och en väg att uppleva det gudomliga.

Vad är Tantraövningar?

Det handlar nämligen om att få en djupare kontakt med sig själv och lämna självmedvetenhet, osäkerhet och oro bakom sig. Grunden ligger i andningen, som ska ge mer energi och ökad känslighet. Här är 6 övningar du kan göra själv eller tillsammans med en partner.

Vad är tantra Festival Wikipedia?

En tantrafestival i slutet av juli 2021 har lett till ett massivt utbrott av coronavirus där av cirka 500 deltagare över 100 smittades. Utbrottet har fört till norska restriktioner för gränspassering från Värmland och till hård politisk kritik mot kursgårdens ledning.

Tantrisk sexualundervisning del 1

Vad är tantra?

JAG TESTAR PÅ TANTRA

Lämna en kommentar