Vad är teamviewer?

Vad används TeamViewer till?

TeamViewer gör det möjligt för dig att ta dig in i datorer eller mobila enheter oavsett var i världen de är och använda dem som om du var där. Plus att du kan fjärransluta till servrar, kommersiella maskiner och IoT-enheter oavsett var du är, när som helst genom vårt säkra fjärråtkomstnätverk.

Är TeamViewer gratis?

Ända från början har TeamViewer varit tillgängligt för alla och kostnadsfritt för icke-kommersiellt bruk. Vi vill att användare över hela världen ska kunna utnyttja fördelarna med TeamViewer.

Hur säker är TeamViewer?

TeamViewer hjälper företag att möta HIPAA- och PCI-krav. Tvåfaktorautentisering ger ett extra säkerhetslager för att skydda TeamViewer-konton från obehörig åtkomst. Utöver både användarnamn och lösenord måste användaren ange en kod för autentisering.

Hur kan man fjärrstyra en dator?

Med ett verktyg som Splashtop kan du fjärransluta till datorn du vill ansluta till, och fjärrstyra den från en annan enhet som om du satt framför den. Hela organisationer kan utnyttja fjärråtkomst för att kunna arbete hemifrån. Skolor och universitet kan använda det för att förbättra distansundervisning.

Hur installerar man TeamViewer?

4 enkla steg…

Ladda ner och installera TeamViewer-programvaran på din dator. Skicka länken till TeamViewer QuickSupport till de personer du supportar så att de kan läsa in den på sina datorer. Skriv in deras TeamViewer-ID:n i fältet ”Partner-ID för fjärrstyrning” Anslut till denna dator genom att skriva in lösenordet.

Kan inte ansluta TeamViewer?

Öppna din lista över datorer och kontakter och högerklicka på det datornamn du vill ansluta till. Välj anslutningstyp ”Fjärrstyrning (med lösenord)” och slå in ditt egna lösenord (från steg 2) i dialogboxen för att starta en uppkoppling.

Vad är Quick support?

Snabb support är en lösning för fjärråtkomst till datorer och mobila enheter för att ge support när du inte har ett obevakat supportagentprogram som körs på enheten.

Kan inte logga in på fjärrskrivbord?

Försök ansluta till måldatorns IP-adress i stället för dess namn. Om du kan ansluta med hjälp av IP-adressen och inte namnet är det troligtvis problem med DNS-uppslagningen. Kontrollera att versionen av fjärrskrivbordsklienten är kompatibel med den server eller klient som du ansluter till.

Vad är Fjäranslutning?

Fjärranslutning (VPN) är en krypterad förbindelse till universitetets nätverk som ger användare möjlighet att ansluta från valfri plats med internetanslutning med liknande funktionalitet som från sin ordinarie arbetsplats.

Kan man fjärrstyra en TV?

Det handlar om en ny funktion som gör att man kan komma åt appar, program och filer från en dator eller telefon via Samsungs kommande tv-apparater. Det innebär att man till exempel kan köra mobilspel direkt på Samsungs tv-apparater som styrs med hjälp av tangentbord och mus som är kopplat till Samsungs smart-tv.

What is Teamviewer?

This is TeamViewer

What is Teamviewer and how to use it?

Lämna en kommentar