Vad är tholle?

Tolle är egentligen en förkortning av bajstolle, men betyder fortfarande bajskorv. Med andra ord, tolle = bajstolle = bajskorv. Inte ett fult ord, men bör nog inte yttras för många gånger i lönesamtalet med chefen. Någon hade bajsat i poolen, där flöt fullt med tollar.

Vad betyder Tolle på skånska?

Skatteverket dömer ut namnet som ”ett relativt välkänt skånskt ord för avföring”. I den svenska folkbokföringen finns 34 personer med förnamnet Tolle. Namnet förefaller vara mest frekvent längs västkusten.

Vad betyder ladda?

Ladda betyder ungefär detsamma som fylla.

Vad betyder Ännaklämd?

bekymrad, häftigt intresserad av, otålig, orolig, angelägen, hien, hialös, hiad, te saj, po de.

Vad är en Tolle?

Slang (Skåne) för bajskorv. Tolle är egentligen en förkortning av bajstolle, men betyder fortfarande bajskorv. Med andra ord, tolle = bajstolle = bajskorv. Inte ett fult ord, men bör nog inte yttras för många gånger i lönesamtalet med chefen.

Hur laddar man batteriet på en bil?

Ladda ett bilbatteri från en batteriladdare

Koppla in laddkablarna till bilbatteriet – Röd till plus (+) & Svart till minus (-). Ställ in rätt spänningsnivå (12 Volt) om det går att välja på laddaren. Koppla in batteriladdare till vägguttaget. Slå på batteriladdare om det behövs.

Var kan jag ladda min elbil?

Du kan ladda din elbil med laddbox hemma eller på någon av alla offentliga laddstationer. Smidigast är såklart att göra det där den står under en längre stund, till exempel hemma eller på arbetsplatsen. Har du inte tillgång till en laddbox är det också möjligt att ladda bilen i ett vanligt vägguttag.

Vad hände med Tova Helgesson egentligen?

Tobak (Biologi) – Studi.se

Vad är BNP och tillväxt? [Samhällsekonomi]

Lämna en kommentar