Vad är tink?

Hur fungerar TINK?

Hur fungerar Tink? – Tink började som en app för användare som ville förstå sin ekonomi bättre. Genom att koppla din bank, eller dina banker, till appen så kan Tink automatiskt kategorisera dina utgifter och du kan följa hur utgifter och inkomster förändras över tid.

Är det säkert att använda TINK?

Det har stormat en del kring Tink genom åren. Kritiken har framförallt handlat om bristande säkerhet och oklar ansvarsfördelning om information skulle hamna i orätta händer. I september rapporterade Svenska Dagbladet att ett tekniskt missöde hos en storbank lett till att felaktig data visats för Tinks användare.

Vilka banker använder TINK?

Vilka banker stöder Tink?
 • American Express.
 • Danske Bank.
 • Handelsbanken.
 • ICA Banken.
 • Nordea.
 • SEB.
 • Swedbank.
 • SEB Wallet Mastercard.

Vad är TINK på Kivra?

Kivra erbjuder en tilläggstjänst (“Tjänsten”) i enlighet med avsnitt 3 i Kivras allmänna villkor för tjänsten som möjliggör för en Användare att genomföra betalningar av fakturor och avier som förmedlats till en Användares digitala brevlåda via en betalningsinitieringstjänst som tillhandahålls av Tink AB (“Tink”).

Vad hände med appen TINK?

Tink är uppköpt av Visa och appen är nedlagd. Därmed blev nästan en halv miljon svenskar av med ett populärt ekonomistöd. Men det finns andra appar som du kan använda för att få koll på din privatekonomi. Tink blev under sina åtta år ett populärt verktyg för människor som ville hålla koll på sin privatekonomi.

Vilken app istället för TINK?

Då stängs Tink ner – här är 10 andra sparappar!
 1. Avanza – Hjälper dig med fondsparandet. …
 2. Nordnet – Spara i fonder och aktier. …
 3. Zlantar – Ett bra alterntiv till Tink. …
 4. Mina tjänster – Allt på ett ställe. …
 5. Buddy – Fixar budgeten. …
 6. Nowo – Hjälper dig spara i vardagen. …
 7. Matpriskollen – Genvägen till billiga livsmedel.

Vilken Ekonomiapp är bäst?

Pennies är bra för dig som vill ha en smidig ekonomiapp och klarar dig utan extrafunktioner som grafer och stapeldiagram. Finns är iPhone och Android.

Vad tjänar TINK pengar på?

Allt detta är gratis. Tink har istället en affärsmodell som bygger på att de tar betalt av annonsörer som ger dig skräddarsydda erbjudanden. Tink utvecklar också nya sidotjänster som de kan komma att ta betalt för i framtiden – om du väljer att aktivera dem.

Vilken är den bästa budget appen?

Tink är en av de bästa apparna för dig som vill kunna följa en budget och hantera dina pengar på ett bra sätt. Den finns både tillgänglig till mobila enheter som använder sig av iOS som operativsystem samt de som använder sig av Android. Det är dessutom en app som det är helt gratis att använda.

Är Zlantar säkert?

Privatekonomi ska vara enkel, säkert och helautomatisk!

Zlantar är en oberoende intelligent ekonomiapp som hämtar in alla dina transaktioner från anslutna bankkonton och kreditkort och sedan automatiskt visualiserar den informationen åt dig så att du kan följa upp, hantera och se hur du spenderar dina pengar.

Vad är TINK för företag?

Fintech-bolaget Tink, en av europas ledande företag inom open banking, har köpts upp av kortjätten Visa. Prislappen landade på cirka 18 miljarder kronor, i obelånat värde.

Kan man ta bort TINK från Kivra?

glöm det! Blir inget mer med Kivra. Klart en försämring Bort med Tink eller så få ni ta smällen att man lämnar kivra. Går inte att betala fakturor via mobilappen Hamnar i en loop hela tiden.

Hur tar man bort fakturor från Kivra?

Vill du inte längre ha din faktura till Kivra?
 1. Logga in på Kivra.
 2. Tryck på inställningar i menyn.
 3. Klicka på avsändare.
 4. Välj kategori: Brev.
 5. Leta fram NSVA.
 6. Avmarkera digital post från avsändaren. När detta är gjort får du din faktura som tidigare.
13 sep. 2021

Hur aktiverar man Kivras betaltjänst?

Hur kommer jag igång? Första gången du väljer att betala en faktura i Kivra väljer du vilken bank och konto betalningen ska dras ifrån. Legitimera dig sedan som vanligt med Mobilt BankID. Då sker en direktuppkoppling i Kivra till din bank.

Heter jag Elnour? [ENG Subs]

5 grymma appar för en bättre ekonomi!

Breaking News med Filip & Fredrik | ”Nå, I don’t think så” – Sverigedemokrat

Lämna en kommentar