Vad är wattpad?

Hur fungerar Wattpad?

Gå med Wattpad

Bli en del av ett globalt community av läsare och författare, alla sammanförda genom kraften av berättande. Om du redan har ett konto, Logga in. Genom att fortsätta godkänner du Wattpads Användarvillkor och Sekretesspolicy.

Är Wattpad gratis?

Om du inte orkar pallra dig till biblioteket kan du tanka ner e-böckerna direkt i plattan eller mobilen från Wattpad – helt gratis! Du behöver inte betala för att läsa e-böcker.

Vad betyder Wattpad?

Wattpad är ett fenomen över hela världen. Boktugg kan idag avslöja att det finns över 350 000 svenska texter på Wattpad och att sajten har 120 000 unika besökare från Sverige – varje månad. Wattpad blir alltmer intressant för författare genom sina olika initiativ för att skapa intäkter för författare.

Kan man tjäna pengar på Wattpad?

Wattpad, världens kanske största community för att läsa och skriva berättelser, har lanserat Wattpad Futures. Betalda annonser mellan kapitel ger pengar till författaren varje gång en läsare tittar på en annons. I ett beta-test tjänade vissa författare upp till 2000 dollar – i månaden.

Är Wattpad säkert?

Wattpad stänger inte konton på grund av svordomar. Men använder du ditt språk på ett kränkande sätt mot andra användare så är risken stor att du kan få ditt konto rapporterat av antingen en användare eller en ambassadör.

Hur mycket kostar Wattpad?

Wattpad Premium kommer att kosta 5,99 dollar (cirka 49 kr) per månad eller 59,99 dollar (cirka 490 kr) för den som väljer helår. Förutom att prenumeranter slipper annonserna både i mobilen och på datorn så kommer de att få tillgång till andra funktioner som ska ge möjligheter att påverka utseendet.

När grundades Wattpad?

Wattpad startades i Toronto 2006 och är en social plattform för läsning.

Hur loggar man in på Wattpad?

Om du använder Wattpad-appen på en Android-enhet gör du följande:
  1. Tryck på din profilbild i det övre högra hörnet av appen.
  2. Tryck på kugghjulsikonen i gränssnittets övre högra hörn.
  3. Välj ”Kontoinställningar” i menyn.
  4. Tryck på ”Lösenord” i den nya menyn.
8 okt. 2020

What is Wattpad?

Wattpad bokrecention

What is Wattpad? | Always Write

Lämna en kommentar