Vad är yoni massage?

Hur går Underlivsmassage till?

Behandlingen innefattar massage av kundens bröst och anus, samt in- och utvändig massage av könsorganet. Massagen målas, av klinikerna, upp som en mirakelkur som ska kunna lindra, eller till och med bota, svåra sjukdomar såsom endometrios och vestibulit.

Vem utför Yoni massage?

Massageterapeut är inte ett legitimerat yrke, vilket innebär att det inte finns några krav på utbildning hos utförarna. Maria menar att en utbildning inte behöver vara en garanti för kvalitet och professionalitet. – Bäst är att ringa och prata för att se om det är en person man kan vara trygg med, säger hon.

Vad är Dearmorering?

En dearmorering kan jämföras med en triggerpunktsmassage, där djupt tryck läggs på olika ställen på kroppen för att släppa fysiska, emotionella och mentala spänningar. Avsikten är att stärka ditt egenvärde, din självrespekt och kärleken till dig själv.

Vad är Yoni Mapping?

Maria Arnström har jobbat med ”Yoni Mapping Therapy” i fyra år, hon menar att hennes massage, som är en typ av yoni-massage, går ut på att bearbeta skam eller andra känslor kring kundens underliv och kan hjälpa till med avslappning samt att komma i kontakt med sin kropp.

Vad är Wombhealing?

Det är en mycket djupgående massage/healing som är helande. En kärleksfull och fin behandling för dig som behöver en trygg space att släppa blockeringar i. Du blir berörd med djup närvaro, värme och respekt.

175: En Yoni-massage är inte något sexuellt – Maxinne Björk

What is a yoni massage?

How to make Yoni Massage.Masterclass by Michal Kali Griks

Lämna en kommentar