Vad betyder :)?

Sent 1900-tal. I elektroniskt kodad text används ofta glyfer som är avsedda för något helt annat som uttryckssymboler, till exempel :-), :D. och =) som visar att det man skriver skall uppfattas skämtsamt, man är glad eller avser att vara trevlig.

Vad betyder 🙂 Smiley?

Används oftast för att uttrycka humor eller skämtsamhet, men används även ofta för att uttrycka ironi. Emoticon-varianten av denna emoji är den klassiska 😉 Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den. Psst!

Vad betyder rodnande emoji?

Emoji – Rodnat ansikte

Ett gult ansikte med höjda ögonbryn och en liten stängd mun, men med gigantiska stora och uppspända ögon som stirrar rakt fram – och rosiga kinder. Används ofta för att förmedla en känsla av pinsamhet, att man skäms för någonting eller känner sig lite obekväm.

Vad betyder ?

Betydelse och Beskrivning

Det betyder i allmänhet en frukt som persika, och det finns många historier om det. Människor använder i allmänhet sin form för att antyda rumpan, istället för att använda den som persika.

Vad betyder emojin ?

Emoji – Kramande ansikte

Det finns dock flera möjliga representationer för denna emoji, framför allt används den ofta för att symbolisera rörelsen jazzhänder (som förknippas med dans), men kan även användas rent generellt för att uttrycka sitt tack eller stöd och för att förmedla varma och positiva känslor.

Vad betyder ?

Emoji – Växande hjärta

Ett rosa hjärta inuti en något större hjärta, inuti ett ännu större hjärta. Används ofta för att symbolisera växande kärlek, eller att man är nykär på ett vibrerande sätt. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder ?

Betydelse och Beskrivning

En rosa körsbärsblom med fem kronblad. Det föddes i Kina och är välkänt i Japan. Det hänvisar vanligtvis till själva blomman, som är körsbärsblom och används ofta för att uttrycka romantik, kärlek och hopp.

Vad betyder ?

Vad betyder

Ett rosa hjärta med rörelse- eller vibrationslinjer, tänkt att illustrera ett hjärta som pulserar och slår. Emojien används ofta för att förmedla kärlek, men kan även användas för att representera liv rent generellt.

Vad betyder ?

Vad betyder

Ett gult ansikte som blinkar med ena ögat och har munnen formad som en pussmun, med ett hjärta som flyger från munnen, en äkta slängkyss. Används ofta för att uttrycka kärlek och omtänksamhet på ett flörtigt, eller ibland skämtsamt, sätt.

Vad menas med ?

Vad betyder , och

Aporna förknippas oftast med mottot ”inte se (något ont), inte höra (något ont), inte säga (något ont)”.

Vad betyder tecken?

Ordet tecken är en synonym till vink och invit och kan bland annat beskrivas som ”kroppsrörelse, gest”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tecken samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med detta?

Detta betyder ungefär detsamma som denna.

Vad menas med ?

Emoji – Bönfallande ansikte

Denna emoji är tänkt att föreställa ett ansikte som bönar och ber, men kan även användas för att uttrycka hur rörd man har blivit över någonting som någon har gjort, eller hur mycket man beundrar någon eller någonting. Psst!

Vad menas med ett vitt hjärta?

Vad betyder

Det vita hjärtat brukar ofta användas för att symbolisera en slags ”ren” kärlek, som t. ex. den kärlek en förälder kan känna för ett barn eller sådan kärlek som inte kan brytas, knäckas eller förstöras.

Vad betyder emojin?

Vad betyder

Emojin används därför ofta för att ge uttryck för bön, men den huvudsakliga betydelsen kommer från den japanska kulturen där denna gest framför allt används för att uttrycka ”tack” eller ”snälla”. Ibland ser man även att folk använder denna emoji för att representera en high-five.

Avsnitt 1: Vad betyder Stopp! Min kropp?

VAD BETYDER DINA DRÖMMAR?

Pontus Rasmusson (What Does the Fox Say?) [Parody/Cover/Remake]

Lämna en kommentar