Vad betyder alla emojis?

Vad betyder emojin ?

Vad betyder

Denna emoji föreställer en hand där tummen och pekfingret på ett sätt nyper mot varandra, men inte nuddar varandra. Är tänkt att ge uttryck för ”ungefär”, alltså för att kunna uttrycka att någonting är ungefär någonting eller väldigt lite. Jämför med uttrycket ”mellan tummen och pekfingret”.

Vad betyder ?

Vad betyder

Denna emoji föreställer en inkommande knytnäve, där handen nästan är i läge att slå en annan person. Emojin används dock för det mesta för att uttrycka att man fist-bumpar med en annan person, snarare än att man slår den.

Vad menas med ?

Emoji ️ – Blodgrupp B

Denna emoji är tänkt att representera blodgruppen B. Emojin hette tidigare Negativ kvadrat med latinskt versalt B.

Vad betyder ?

Emoji – Blomma

Betydelsen för denna emoji kan man lista ut genom att som startpunkt kolla på dess namn, som är blomma. Man kan även få ledtrådar genom att kolla på dess engelska originalnamn, som är blossom.

Vad menas med ?

Betydelse och Beskrivning

Generellt sett är körsbär en slags frukt, som också kan användas för att beskriva en ung flicka med ungdom och vitalitet. Liksom , ibland använder människor det för att hänvisa till den dunkla sexuella innebörden. Så du bör använda den försiktigt för att förhindra missförstånd.

Vad betyder denna emojin ?

Vad betyder

Emojin används därför ofta för att ge uttryck för bön, men den huvudsakliga betydelsen kommer från den japanska kulturen där denna gest framför allt används för att uttrycka ”tack” eller ”snälla”. Ibland ser man även att folk använder denna emoji för att representera en high-five.

Vad betyder alla emojis, smileys och smileygubbar? ( 2021 ) / Lär dig Emoji på svenska!

When to Use Your Favourite Emoji and Their Meaning

25 Secret Meanings Of Popular Emoji

Lämna en kommentar