Vad betyder askar?

Helt och hållet; hundra procent.

Vad menas med Shorba?

En person eller sak som är konstig/mes, eller allmänt töntig.

Vem är askar?

Helt och hållet; hundra procent.

Vad betyder Keysen?

Jag har 5 keys hos mig! (Jag har 5 kilo kokain hos mig!)

Vad betyder asken?

Ordet ask är en synonym till box och burk och kan bland annat beskrivas som ”liten låda”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ask samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är en CÖZ?

Betyder ”samlag”,”sex”. Uttrycket används i Stockholms förorter. Kommer från turkiskan och betyder egentligen att ”lösa”, stavas originellt ”Cöz” men bokstaven C i ordet uttalas med ett ”ch” ljud.

Vad är Chalas?

”Kom igen ska vi gå snart eller?”

Vad är Dahri för något?

Dahri va gör du len” (Hörru du min vän, vad håller du på med för idioti?)

Vad är en 100 gubbe?

I förundersökningen framgår det att uttrycket ”att brösta en 4 för att bli en 100 gubbe” är utbrett. Vilket innebär att en person är beredd att sitta 4 år på LSU (sluten ungdomsvård) för ett mord för att bevisa sin lojalitet och bli 100% antagen i det kriminella nätverket.

Vad är orten grabbar?

Shurda betyder grabb eller kille. På senare år har ordet blivit särskilt känt i Sverige tack vare youtubern och artisten Anis don Demina, som haft med ordet shurda flera gånger i sina låtar.

Vad finns i Pandoras ask?

Pandoras ask

Det visade sig att den innehöll en mängd olyckor och sjukdomar som flög ut över världen. När Pandora förskräckt stängde asken hade nästan hela dess innehåll redan flugit ut. Det enda som fanns kvar på botten av asken var hoppet.

När slår Asken ut?

Asken, med sina sågtandade, parflikiga blad, finns i Sverige upp till Mälardalen och har en kort lövsäsong. De slår ut först i maj och tappas tidigt under hösten. Men det är ett träd som är viktigt för den biologiska mångfalden.

Hur ser en ask ut?

Asken kan bli över 30 meter hög med en rundad krona och båglikt uppåtriktade grenar. Asken är parbladig med uddblad. Bladen och skotten sitter alltid i par, på motsatta sidor om skottet. Asken blommar på bar kvist.

Åska

Jag tror jag är lite kär i dig

JAG ÄR KÄR I DIG (PRANKAR MIN KILLKOMPIS)

Lämna en kommentar