Vad betyder åtgärder?

Ordet åtgärd är en synonym till behandling och handling och kan bland annat beskrivas som ”handling (för att nå ett visst syfte), ingripande, behandling”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av åtgärd samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder åtgärd på svenska?

Åtgärd betyder i stort sett samma sak som behandling.

Vad betyder åtgärdar?

Ordet åtgärda är en synonym till bestyra och greja och kan bland annat beskrivas som ”vidtar åtgärder mot, tar itu med”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av åtgärda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur stavas åtgärd?

åtgärd, fornsvenska atgærþ = fornisländska o. fornnorska atgerð, till fornisländska o. fornnorska gera at osv.; se gärd.

Vad innebär det att vara pålitlig?

Ordet ”pålitlighet” kan vi väl förstå, en person är pålitlig om man kan lita på honom/henne. Till exempel att han/hon gör det han/hon säger han/hon ska göra. Ett praktexempel är förstås att komma till avtalade möten i tid.

Kan en åtgärd vara?

Ordet åtgärd är en synonym till behandling och handling och kan bland annat beskrivas som ”handling (för att nå ett visst syfte), ingripande, behandling”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av åtgärd samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Varför förr synonym?

Hur upplevde du uppläsningen av förr? Föreslå en synonym eller ett motsatsord till förr.

Hur böjs förr?
adverb
oböjligt förr

Kan skämt vara korsord?

Synonymer till skämt
  • lustighet, skoj, kvickhet, spratt, rolighet, vits, nojs, hyss, streck, gyckel, narrstreck, glam, practical joke, ploj, spex, lek, upptåg, gag. motsatsord. allvar.
  • Användarnas bidrag. satir, narri.

Vad betyder skönjas?

Betydelse: Tydligt blifva varse: med ögonen urskilja. Nyttjas ofta i bildlig mening.

Vad betyder oförsonligt?

Oförsonlig kan beskrivas som ”som inte vill försonas”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av oförsonlig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur stavar man stopp?

När det handlar om ett uppehåll eller en uppmaning att stanna är det rätta svaret att det stavas stopp, inte stop. Handlar det om en fyllning av tobak stavas det också stopp. Ett stop är ett rymdmått om cirka 1,3 liter.

Vad menas med materialismen?

Materialism, (även fysikalism), är en inriktning inom filosofin som grundar sig på idén om att världen endast innehåller materia som existerar oberoende av oss människor och vår betraktelse av den.

Hur stavas kommittén?

Det rätta svaret är att det stavas kommitté.

Vad betyder pålitlig synonym?

Ordet pålitlig är en synonym till rejäl och säker och kan bland annat beskrivas som ”som man kan lita på, säker ”. Ordet är motsatsen till opålitlig. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av pålitlig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder uppkomsten?

Betydelse: Första början af en verkning, af ett förhållande.

Är lojal och pålitlig samma sak?

Ordet lojal är en synonym till plikttrogen och pålitlig och kan bland annat beskrivas som ”solidarisk, pålitlig”. Ordet är motsatsen till illojal. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av lojal samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

”Så länge”, vad betyder det? SFI

Det här är diskriminering

Aktiva åtgärder från ord till handling

Lämna en kommentar