Vad betyder de olika emojisarna?

Vad menas med ?

Betydelse och Beskrivning

Generellt sett är körsbär en slags frukt, som också kan användas för att beskriva en ung flicka med ungdom och vitalitet. Liksom , ibland använder människor det för att hänvisa till den dunkla sexuella innebörden. Så du bör använda den försiktigt för att förhindra missförstånd.

Vad betyder ?

Vad betyder

Ett rosa hjärta med rörelse- eller vibrationslinjer, tänkt att illustrera ett hjärta som pulserar och slår. Emojien används ofta för att förmedla kärlek, men kan även användas för att representera liv rent generellt.

Vad betyder dansande emoji?

Betydelsen av emojisymbol är dansande kvinna, det är relaterat till dans, människor, finns det i emoji-kategori: ” Människor & kropp” – ” personen-aktivitet”.

Vad betyder ?

Vad betyder

Ett gult ansikte som blinkar med ena ögat och har munnen formad som en pussmun, med ett hjärta som flyger från munnen, en äkta slängkyss. Används ofta för att uttrycka kärlek och omtänksamhet på ett flörtigt, eller ibland skämtsamt, sätt.

Vad menas med detta?

Detta betyder ungefär detsamma som denna.

Vad betyder :- kr?

Ordet kr är en synonym till spänn och krona och kan beskrivas som ”förkortning för kronor”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kr samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder jag GLUM?

Det är ett slags prank där man skriver att man har en fråga och när man svarar så skriver personen ”Jag glum”, alltså ”Jag har glömt”, säger Jan Strannegård, polisens samordnare för sociala medier i region väst.

Vad betyder ?

Emoji – Pussande ansikte

En klassisk emoji, ett gult ansikte med enkla öppna ögon och läpparna formade som en pussmun som ger en puss. Används för att på ett enkelt och milt sätt uttrycka känslor av kärlek och tillgivenhet. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder ?

Betydelse och Beskrivning

En rosa körsbärsblom med fem kronblad. Det föddes i Kina och är välkänt i Japan. Det hänvisar vanligtvis till själva blomman, som är körsbärsblom och används ofta för att uttrycka romantik, kärlek och hopp.

Vad betyder ?

Vad betyder

Ett gult ansikte med leende ögon och ett stängt leende, med en blå gloria över huvudet. Används vanligtvis för att representera änglalikt beteende, t. ex. välgörenhet eller liknande, men kan även användas för att uttrycka ett busigt beteende eller att man har rackartyg på gång.

Vad olika emojis betyder ✨

Det här betyder emojisarna – egentligen

Så tolkar du emojis när du dejtar: ”Håll utkik efter goda tecken” – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar