Vad betyder dirtcult?

DirtCult är märket för dig som tycker om streetwear. DirtCult Clothing härstammar från San Diego men har blivit väldigt populärt över hela världen. De har ett stort sortiment av sweatpants, hoodies, mössor, toppar, accessoarer och mycket mer.

Vad är grejen med DirtCult?

Vad är DirtCult? DirtCult Clothing startades i San Diego, Kalifornien 2008 av en grupp adrenalintörstiga vänner. De bestämde sig för att bygga ett varumärke som skulle beskriva deras sätt att leva: Leva snabbt och ha roligt…. Leva i nuet och här nu!

Hur är DirtCult i storlek?

Dirtcult Hoodie Midtown

Modell 1 är 173cm/60 kg och använder storlek M. Modell 2 är 187cm/86 kg och använder storlek XL. Skydda trycket och håll din hoodie i toppskick – vänd ut och in inför tvätt.

Vem äger DirtCult?

DirtCult Clothing härstammar från San Diego i 2008 som ett samarbete mellan en grupp av adrenalintörstiga vänner. De bestämde sig för att bygga ett varumärke som skulle omfatta deras sätt att leva: livet att gå snabbt och ha roligt …

Hur lång leveranstid har DirtCult?

När du handla hos DirtCult får du fri frakt och snabb leverans på 1-3 dagar samt öppet köp i 30 dagar.

Vart kan man köpa Dirtcult hoodie?

En skön och självklar hoodie ska du ha minst en av. Välj bland fyra modeller och olika färger och tryck i stilrena Dirtcult-kollektionen. Beställer du idag har du din nya hoodie hos dig inom 1-3 vardagar. Vi bjuder på frakten och du har 30 dagars öppet köp med fri retur.

Vart kan man köpa Dirtcult?

På Outletsverige.se kan du köpa Dirt Cult till lägsta pris. Vill du ha ett tufft streetmärke med attityd så behöver du inte leta längre. Denna outlet är öppen dygnet runt och vi söker dagligen igenom en mängd butiker för att alltid hålla priserna uppdaterade.

DirtCult – Riksgränsen Sled 2020

Dirtcult – FMX kid – Jonatan Karlsson

Vad betyder delaktighet?

Lämna en kommentar