Vad betyder faktorer?

Ordet faktor är en synonym till omständighet och variabel och kan bland annat beskrivas som ”teknisk ledare vid ett tryckeri”. Ordet används i uttrycket ”den mänskliga faktorn” som betyder ”slarv (som orsak till missöde e.d.)”.

Vad är anledningen?

Betydelse: Tillfällig, närmast verkande orsak; äfven liktydigt med Skäl.

Vad är Delning?

Ordet delning är en synonym till division och splittring och kan bland annat beskrivas som ”att något delas, delas upp, fördelas”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av delning samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är okänd?

Vad betyder okänd? som man inte känner till eller vet något om: en hittills o. djurart, nobelpristagaren var o. för de flesta, mördaren är ännu o.

Vad är fördelar?

Betydelse: Hvad som länder till förbättring af ens ställning, bringar nytta, vinst, förkofran, nöje eller njutning. Betydelse: Öfverlägsenhet i något hänseende framfor en annan eller andra. Betydelse: Företräde framför en annan, i ett eller annat afseende; äfven framgång i krig.

Vill ha bra skäl korsord?

Synonymer till skäl
  • orsak, grund, anledning, bevekelsegrund, motiv, argument; göra skäl för förtjäna, motsvara, leva upp till; göra skäl för sig göra nytta; ta skäl ta reson, vara resonlig. vägskäl, vägkorsning, korsning, mot; korsväg, skiljeväg. vävskäl, öppning i varp. (prov.) …
  • Användarnas bidrag. fog för, fog, ursäkt,

Har okänd hemort?

När en person folkbokförts under rubriken utan känd hemvist, som försvunnen och även som på kommunen skriven handlar det i stort sett alltid om tredskoskrivning, eftersom personen själv inte gjort en anmälan eller medverkat till detta.

Vem ringer mig från okänt nummer?

Ett sätt är att googla numret, gärna med citationstecken så att sökningen blir ännu mer exakt. Till exempel ”073 678 XX XX”. Om det är en telefonförsäljare som har försökt nå dig kommer du då troligtvis få reda på det genom att andra har skrivit om det eller att numret är listat på en sajt för telefonförsäljare.

Ekosystem

Riskfaktorer och skyddande faktorer

Att faktorisera

Lämna en kommentar