Vad betyder febril?

Febril betyder i stort sett samma sak som hektisk.

Vad är febril aktivitet?

Ordet febril är synonymt med febrig och kan beskrivas som ”hetsig, jäktad, hektisk”.

Vad menas med hetsig?

Ordet hetsig är en synonym till kolerisk och påstridig och kan bland annat beskrivas som ”engagerad och upprörd”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hetsig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är hektiskt?

Hektisk betyder i stort sett samma sak som stressig.

Vad betyder ungen?

Ordet unge är en synonym till barn och knodd och kan bland annat beskrivas som ”avkomma till djur”.

Vad betyder Afibril?

Febril betyder i stort sett samma sak som hektisk.

Kan vara plisserade?

Plissé, även plissering (franska plisser, vecka), är en tät strykfri veckbildning av tyg, som i huvudsak används till kjoltyg. Under 1980-och 1990-talet utvecklades tekniken för att göra bl. a. plisseringar och intrikata ytmönster.

Vad betyder dyster?

dyster i ordbok från 1870

Betydelse: Vemodigt stämd och till följe deraf tyst och sluten. Betydelse: Föga upplyst.

Vad betyder knäpp?

Ordet knäpp är en synonym till konstig och korkad och kan bland annat beskrivas som ”tokig”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Knäpp används i uttrycket ”inte ett knäpp” som betyder ”inte ett enda ljud”.

Vad betyder skynda på?

Ordet skynda är en synonym till sno och påskynda och kan bland annat beskrivas som ”gör något hastigt; förflyttar sig hastigt”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skynda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Är kittlande med krydda?

En favorit är hetta från sichuanpeppar, den ger en speciell, kittlande numbing-känsla i munnen, du får liksom lite av en gratis botox-behandling, skojar Christin.

Vad betyder ordet imaginär?

inä´r] och är ett adjektiv -t -a. Imaginär betyder: endast inbillad. overklig.

Är en sprätt?

SPRÄTTER, m.; pl. sprättar (se ovan). man som strävar efter att imponera på sin omgivning gm (tillgjort) fina manér o. (överdrivet) elegant klädsel o. d.; snobb; jfr DANDY, PETIMÄTER, SPRÄTT-FÅGEL, SPRÄTT-HÖK, SPRÄTT-JUNKER.

Vad betyder ungar?

Ungar betyder ungefär detsamma som avkomma.

Vad betyder ordet skrupelfri?

Den som är skrupelfri är utan skrupler, det vill säga den saknar samvetsbetänkligheter och är därför beredd att vid behov göra sådant som är orätt och omoraliskt.

Vad menas med byggstenar?

Se nedan vad byggsten betyder och hur det används på svenska. I egentlig mening, en byggkloss. I bildlig mening, en bland många delar som måste falla på plats för att hela maskineriet skall fungera.

Vad betyder omställning för dig?

Vad betyder utländsk påverkan?

Vad betyder försäljning egentligen

Lämna en kommentar