Vad betyder fet?

Ordet fet är en synonym till flottig och fläskig och kan bland annat beskrivas som ”tjock, omfångsrik, knubbig”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fet samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder omedelbara?

Omedelbar betyder ungefär detsamma som ögonblicklig.

Vad betyder fett på orten?

Förstärkningsord med en liten känsla av ghetto. Används flitigt bland kids och fjortisar, men hörs även längre upp i åldrarna i inofficiella sammanhang. Ordet kan även användas ”stand alone” och betyder då ungefär ”grymt/coolt”.

Kan fettet vara korsord?

Synonymer till fett
  • flott, späck, talg, tran, ister, olja, matfett, smör, margarin; hull, fläsk.
  • Användarnas bidrag. lipider, lanolin.

Vad betyder Törnade?

Ordet törna är en synonym till stöta och toucha och kan bland annat beskrivas som ”(sjöfart) bli tokig”.

Vad betyder ordet vulgärt?

Ordet vulgär (latin vulgaris ’alldaglig’, av vulgus ’gemene man’) innebar ursprungligen att något var alldagligt eller vanligt förekommande men har med tiden kommit att skifta betydelse till rå, oförfinad eller osmaklig. Utvecklingen kommer sig av att ordet i betydelsen folklig har använts i nedsättande bemärkelse.

Vad betyder givare?

Ordet givare är en synonym till sensor och donator och kan bland annat beskrivas som ”person eller apparat som ger något”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av givare samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder fordras?

Betydelse: På grund af verklig eller förment rättighet begära något.

Vad finns det för olika typer av fett?

Mättade, enkelomättade och fleromättade fettsyror

Fettsyrorna brukar delas upp i tre grupper – mättade, enkelomättade och fleromättade. Enkelomättade och fleromättade fettsyror kallas gemensamt för omättade fettsyror.

Vad är att Skalda?

Skalda kan beskrivas som ”(ålderdomligt) dikta; skapa poesi”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skalda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är olater?

Hästar kan utveckla så kallade olater, eller beteendestörningar, en sorts ovanor som vanligtvis skvallrar om att hästen inte får utlopp för sina naturliga beteenden eller att den är stressad.

Vad kallas det när man sjunger utan ord?

Se nedan vad sjunga utan ord betyder och hur det används på svenska. Kallas i allmänehet för att doa.

Vad är en Byling?

Byling betyder ungefär detsamma som konstapel.

Näringsämnen (Biologi) – Studi.se

VAD BETYDER DINA DRÖMMAR?

Vågar du följa med Hilding Vilding på en resa genom magen? När Majs Blir Bajs

Lämna en kommentar