Vad betyder fett?

Förstärkningsord med en liten känsla av ghetto. Används flitigt bland kids och fjortisar, men hörs även längre upp i åldrarna i inofficiella sammanhang. Ordet kan även användas ”stand alone” och betyder då ungefär ”grymt/coolt”.

Kan fettet vara korsord?

Synonymer till fett
  • flott, späck, talg, tran, ister, olja, matfett, smör, margarin; hull, fläsk.
  • Användarnas bidrag. lipider, lanolin.

Hur stavas fett?

Hur används ordet fett? Ordet fett används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.

Vad betyder komma på?

Kommabetyder ungefär detsamma som hitta på.

Vad är min?

Ordet min är en synonym till uppsyn och grimas och kan bland annat beskrivas som ”minut”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Min används i uttrycket ”gör sura miner” som betyder ”ser sur ut”.

Vad betyder fordras?

Betydelse: På grund af verklig eller förment rättighet begära något.

Vad finns det för olika typer av fett?

Mättade, enkelomättade och fleromättade fettsyror

Fettsyrorna brukar delas upp i tre grupper – mättade, enkelomättade och fleromättade. Enkelomättade och fleromättade fettsyror kallas gemensamt för omättade fettsyror.

Hur stavar man välkommen?

Det rätta svaret är att det stavas välkommen och inte välkomen.

Hur stavar man äntligen?

Ordet äntligen används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter. Det kan även användas i mer formella sammanhang.

Vad betyder fetare?

Ordet fet är en synonym till flottig och fläskig och kan bland annat beskrivas som ”tjock, omfångsrik, knubbig”.

Vad betyder ordet stänker?

Ordet stänka är en synonym till dänka och skvimpa och kan bland annat beskrivas som ”(intransitiv) sprida ut sig i droppar eller i skvättar, om vätska eller våt massa”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av stänka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är att Skalda?

Skalda kan beskrivas som ”(ålderdomligt) dikta; skapa poesi”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skalda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder förstår?

Ordet förstår är en synonym till inser och begriper och kan beskrivas som ”begriper, fattar ”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förstår samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Fetter

Fetter

Fetter

Lämna en kommentar