Vad betyder genuint?

Genuin betyder i stort sett samma sak som äkta.

Vad är ett läge?

Ordet läge är en synonym till plats och position och kan bland annat beskrivas som ”placering”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av läge samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är Residuum?

Residuum betyder ungefär detsamma som bottensats.

Hur stavas genuin?

Hur uttalas genuin? Diskutera genuin i forumet. Om det rör sig om två olika ord med samma stavning så markeras detta med en skiljelinje, se t ex ”negativ”. Uttal skrivs alltid inom klamrar [-].

Vad är slumrande?

Slumrande betyder ungefär detsamma som latent.

Hur läget eller hur är läget?

Läget (med dig)? Hur är läget och bara Läget fungerar som Är det bra med dig, men de är lite vardagligare. Exempel på svar: Det är fint.

Kan läge vara korsord?

Synonymer till läge
  • plats, ställe, position, placering, nivå; ställning, pose, inställning. situation, tillstånd, omständighet, belägenhet, sits, status.
  • Användarnas bidrag. fas.

Hur uttalar man genuint?

Vad betyder och hur uttalas genuin

Genuin uttalas genu|in [-i´n] och är ett adjektiv -t -a. Genuin betyder: äkta. utpräglad.

Vad betyder genuint intresse?

Ordet genuin är en synonym till oförfalskad och äkta och kan bland annat beskrivas som ”äkta; utpräglad, typisk”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av genuin samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är grymt?

På 1840-talet betydde grym -dålig- och på 1930-talet syftade det på något fult. De senaste decennierna har grym börjat användas i bemärkelsen ’skicklig’, ’snygg’, ’häftig’ eller som förstärkningsord.

Vad är en blodåder?

Blodåder betyder i stort sett samma sak som åder.

Vad menas med förödmjukande?

Ordet förödmjukelse är en synonym till skam och skymf och kan bland annat beskrivas som ”det att förödmjukas, förolämpning, kränkning”.

Vad är intyga?

Betydelse: Muntligen eller skriftligen försäkra om riktigheten, sanningsenligheten af en uppgift, en omständighet, ett förhållande.

En evolutionär människobild – Vad betyder den och vad betyder den inte?

Dokumentation enligt Socialtjänstlagen

Matspjälkningen

Lämna en kommentar