Vad betyder gm på snapchat?

Svar: Ja, gm är en sammandragsförkortning av genom.

Vad menas med GM?

Vad är genmodifierat (GM)? GMO är en förkortning av genetiskt-modifierad-organism och täcker en rad växter, bakterier och annat som har fått deras arvsmaterial (deras gener) ändrade, antingen genom att man har tagit bort eller tillfört en extra gen eller genom att man har ändrat på en existerande.

Vad är förkortningen på SC?

SC kan stå för: South Carolina, delstat i USA Security Council, ett FN-organ StarCraft (datorspel) Splinter Cell (datorspel) SimCity (datorspel) Supreme Commander (datorspel) Svenska cupen Smart car [..]

Vad är KP en förkortning av?

kp – nationell toppdomän för Nordkorea. KP – en svensk tidning, se Kamratposten. Kp-serien – de första skivorna på Knäppupp. kp – en äldre måttenhet för kraft, se kilopond.

Vad betyder af Snapchat?

AFär en förkortning för ’As F***’, vilket är en internetjargong som används på sociala mediaforum och oftare under textmeddelanden. Det används för att lägga betoning på handlingen eller en känsla som du försöker förmedla.

Vad betyder DM for SC?

Med Instagram direktmeddelande, eller DM som det också förkortas, kan du skicka meddelande till en eller flera personer som du antingen följer eller inte följer.

Vad betyder SH på Instagram?

”same here”, vilket på svenska blir ”samma här”.

Vad betyder LOL i text slang på Internet?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!

För vilken ålder är KP?

KP, Kamratposten

Tidskrift för barn och ungdom mellan 8-15 år. Innehåller allmänna artiklar och reportage, tecknade serier, sagor, pyssel och mycket annat.

Vad står förkortningen för?

Förkortning är ett sätt att skriva ord eller hela uttryck med färre tecken. Vanligt är att ta med en eller två begynnelsebokstäver i orden. En förkortning som bildar och utgör ett nytt ord kallas akronym.

När kommer nästa Kamratposten?

Sedan starten 1892 har Kamratposten funnits till för att främja och stärka barns läsande och självförtroende. Kamratposten är en oerhört populär barn- och ungdomstidning, helt fri från annonser och som utkommer kontinuerligt var tredje vecka.

Vad menas med AF?

Administrativa föreskrifter, till vardags i bygg- och anläggningsbranschen kallat AF-del, är ett skriftlig dokument där man formulerar de krav man har som beställare när en entreprenad upphandlas.

Vad betyder SS på Snapchat?

Nu kan man spara sina vänners bilder på Snapchat – utan att de ser det!

Vad menas med Wa?

WA – ISO 3166-2:US-koden för Washington (delstat) i USA. WA – ISO 3166-2:AU-koden för Western Australia i Australien. wa – ISO 639-1 alpha-2 koden för vallonska.

*POLISANMÄLD* GÖR SLUT med MIN FLICKVÄN på SNAPCHAT

TECKEN PÅ ATT DIN CRUSH GILLAR DIG PÅ SNAPCHAT | DEL 2

OLIKA TYPER PÅ SNAPCHAT

Lämna en kommentar