Vad betyder josefine?

Josefin och Josefine är ett mycket vanligt namn i Sverige bland de som föddes på 1980-talet och 1990-talets första år. Det finns omkring 35 000 bärare av namnet, som även kan stavas på många andra sätt. Namnet är en feminin form av Josef som betyder må Gud föröka. En vanlig äldre svensk form är Josefina.

Är Josefine ett svenskt namn?

Namnet Josefine är en feminin form av Josef som betyder ”må Gud föröka/lägga till” på hebreiska. Josefine är ett mycket vanligt namn i Sverige bland dem som föddes på 1980-talet och 1990-talets första år. Det finns omkring 36 000 bärare av namnet, som även kan stavas på många andra sätt, t. ex Josefin, Josephine.

Hur många i världen heter Josefine?

18 844 kvinnor heter Josefine i förnamn. Av dessa har 10 430 Josefine som tilltalsnamn. Snittåldern är 29.1 år. 7 män heter Josefine i förnamn.

Hur många heter Jossan?

Hur många heter Jossan i Sverige? 12 kvinnor heter Jossan i förnamn. Av dessa har 11 Jossan som tilltalsnamn. Snittåldern är 16.4 år.

När har namnet Josefine namnsdag?

Namnsdag 19 Mars. Alternativ stavning Jocefine, Johsefin, Josefhin, Josefhine, Josefin, Josefinhe, Josephin, Josephine, Josepihine, Josepine, Jossefin, Jossefine, Jozefin, Jozefine, Jozephine, Jozsefin. Stjärntecken den som är född den här dagen har stjärntecknet Fiskarna.

Hur många heter Josefina i Sverige?

Hur många heter Josefina i Sverige? 8 573 kvinnor heter Josefina i förnamn. Av dessa har 1 270 Josefina som tilltalsnamn. Snittåldern är 33.2 år.

Var kommer namnet Josefin ifrån?

Josefin och Josefine är ett mycket vanligt namn i Sverige bland de som föddes på 1980-talet och 1990-talets första år. Det finns omkring 35 000 bärare av namnet, som även kan stavas på många andra sätt. Namnet är en feminin form av Josef som betyder må Gud föröka. En vanlig äldre svensk form är Josefina.

Vilket är det ovanligaste namnet i Sverige?

De mest unika och ovanliga namnen i Sverige – här är 20 namn du förmodligen aldrig hört!
  • 10 ovanliga tjejnamn. Erijana (1) Erelin (1) Stéfani (1) Rugie (1) Wenicia (1) Wendely (1) Holly-Rose (1) Diedona (1) …
  • 10 ovanliga pojknamn. Sam-Louie (1) Nouha (1) Nomio (1) Theun (1) Manael (1) Thedros (2) Jerwin (2) Jeromie (2)
19 jan. 2022

Hur många är det som heter Ebba i Sverige?

Hur många heter Ebba i Sverige? 29 615 kvinnor heter Ebba i förnamn. Av dessa har 19 479 Ebba som tilltalsnamn. Snittåldern är 19.6 år.

Hur många Ahmed finns i Sverige?

Ahmed är ursprungligen arabiskt mansnamn som betyder en stor och stark ledarepå svenska”. Det finns i Sverige 11408 män som har förnamnet Ahmed. Namnsdag saknas i svenska kalendern. Det finns även 5035 Kvinnor som har namnet.

Vad har Isak för betydelse?

Isak är ett bibliskt namn, hebreiskt Jitschāq, bildat till ett ord för ’skratta, le’ och kan betyda ’han (troligen = Gud) ler’. Namnet är ett av de populäraste dopnamnen under de senaste åren.

Hur många heter Möller i efternamn?

Det finns även 7 596 personer som heter Möller i efternamn.

Hur många finns det som heter Agnes i Sverige?

Hur många heter Agnes i Sverige? 25 630 kvinnor heter Agnes i förnamn. Av dessa har 15 562 Agnes som tilltalsnamn. Snittåldern är 17.8 år.

Vem har namnsdag 12 maj?

Maj
Datum Namnsdag
10 maj Esbjörn, Styrbjörn
11 maj Märta, Märit
12 maj Charlotta, Lotta
13 maj Linnea, Linn

27 rader till

Hur många personer heter potatis i Sverige?

Här presenterar SCB listan över de 10 märkligaste förnamnen som föräldrar gett sina barn: 1 pojke heter Potatis. 1 flicka heter Svamp. 2 pojkar heter Pucko.

Vad är meningen med namnet Julia?

Betydelse: Julia är ett latinskt kvinnonamn som härstammar från det romerska släktbundna personnamnet Gulius, som härleds från det grekiska ordet ioulo, vilket är ett alternativt namn på Demeter som betyder Moderjord.

Ewa Roos – Josefin

Albin lee Meldau – Josefin

Kom hem till att min pojkvän knu***** med en annan tjej!

Lämna en kommentar