Vad betyder komplettera?

Ordet komplettera är en synonym till kompletterande och lägga till och kan bland annat beskrivas som ”gör fullständig (genom att lägga till något)”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av komplettera samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder komplementera?

Det heter komplettera. Det innebär att fylla ut, göra fullständig, alltså komplett. Något som kompletterar något kan kallas en komplettering eller ett komplement. Orden har vi lånat från franskan, och ytterst hänger de ihop med latinets complere.

Vad betyder komplettera på svenska?

Komplettera betyder ungefär detsamma som fyllnadspröva.

Vad betyder kompletteringar?

Ordet komplettering är en synonym till tillägg och supplement och kan beskrivas som ”handlingen att komplettera något”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av komplettering samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder kompletterande information?

Ordet kompletterande är en synonym till tillägg och komplettering och kan beskrivas som ”det att komplettera”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kompletterande samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur kan man komplettera gymnasiebetyg?

Om du vill höja betyget på en eller flera kurser du redan har gått på gymnasiet, kan du göra det via en så kallad prövning. Då läser du på egen hand och tentar sedan av kursen eller kurserna. Om du får ett högre betyg än tidigare på ditt prov räknas det in i ditt jämförelsetal.

Vad betyder vanligt?

vanlig i ordbok från 1870

Betydelse: Som är eller sker efter vana eller sed; äfven som i allmänhet finnes, förekommer, brukas.

Vad betyder ordet medelst?

Medelst betyder i stort sett samma sak som med hjälp av.

Vad menas med sista Kompletteringsdag?

Du som inte fått ut alla betyg när du anmälde dig, och därför inte kunde ladda upp dem då, har fram till sista kompletteringsdag på dig att göra det.

Vad är ett omfång?

Betydelse: Hela vidden rundt omkring af ett toremål; äfv, figurativt: liktydigt med Omfattning.

Vad betyder en kompletterande utbildning?

Du som har en avslutad utländsk högskole- eller universitetsexamen kan komplettera din utbildning i Sverige. En kompletterande utbildning är ett krav för att få arbeta inom vissa yrken.

VAD BETYDER DINA DRÖMMAR?

Vad betyder vissa meteorologiska uttryck?

Vad betyder konfigurera?

Lämna en kommentar