Vad betyder lmfao?

Vad betyder Lmfao på svenska?

LOL står för “Laughing Out Loud”, men på senare tid har det även utvecklats till LMAO som står för “Laughing My Ass Off” och även LMFAO som då betyder “Laughing My F*cking Ass Off”. 2. OMG – också väldigt basic som står för “Oh My God”.

Vad betyder förkortningen FTW på engelska?

(chattspråk) förkortning för Fuck the world.

Vad står förkortningen med för?

Uppgifter utan källhänvisning kan ifrågasättas och tas bort utan att det behöver diskuteras på diskussionssidan. Förkortning är ett sätt att skriva ord eller hela uttryck med färre tecken. Vanligt är att ta med en eller två begynnelsebokstäver i orden. En förkortning som bildar och utgör ett nytt ord kallas akronym.

Vad är förkortningar på engelska?

förkortning
Huvudsakliga översättningar
Svenska Engelska
förkortning abbreviation
contraction

Vad betyder ordet LMAO?

(Internet slang) Initialism of laughing my ass off; used to indicate great amusement, usually exaggerated, at something (usually from an online source, for example, a discussion group, or an instant message).

Vad menar man med Wyd?

WYD (inte att förväxla med World Youth Day, ett årligt evenemang som anordnas av den katolska kyrkan) står för what are you doing?.

Vad menas med AWWW?

Det är faktiskt ett uttryck för att något är gulligt/näpet, en respons. Kanske används det när du har skickat en söt bild på en kattunge eller liknande på telefonen. Då får du säkerligen detta som svar i sms-form.

Vad menas med Fof?

FOF [förkortning]

fond-i-fond {utr.} fondandelsfond {utr.}

Hur förkortar man till och med?

Ett exempel på när det annars kan bli lite tokigt är förkortningen för ”till och med”, som ska skrivas t.o.m. eller t o m. Skrivs det som tom är det inte omöjligt att det kan förväxlas med förnamnet Tom eller något som är tomt.

Young People Translate Emojis For The British Secret Service | Britain Today Tonight

LMFAO ft. Lauren Bennett, GoonRock – Party Rock Anthem (Official Video)

LMFAO – Sexy and I Know It (Official Video)

Lämna en kommentar