Vad betyder lol på engelska?

Vad står den engelska förkortningen LOL för?

LOL (förkortning för Laughing out loud)

Vad menar man med LOL?

LOL – Laugh Out Loud

När något är roligt kan man skriva LOL som betyder att man skrattar högt!

Vad betyder LOL på Snapchat?

LOL betyder ”skratta högt” eller ”skrattar högt”. Det betyder att något är roligt eller gjort dig skratt. Det är en av de mest kända akronymerna på Internet och används i nästan alla delar av webben.

Vad heter LOL?

LOL – internetslang för Laughing Out Loud (svenska: skratta högt, gapskrattar) se Lol (Laughing out loud) LOL: Laughing Out Loud – en amerikansk nyinspelning av en fransk film från 2012.

Vad är lol leksaker?

Precis som många andra barn gillar Jeanette Hedströms två döttrar, fem och nio år, så kallade L.O.L. surprise-dockor. Dockorna, som är populära att samla på, kommer förpackade i små runda bollar som man öppnar upp lager efter lager.

Vad betyder LOLZ?

Troligtvis avses förkortning av ”Laughing out loud”, dvs ”skrattar högt”, eller ”Lots of laughs”.

När kom League of Legends?

League of Legends (LoL) är ett lagbaserat onlinedatorspel som går ut på att förstöra motståndarnas bas. Spelet är utvecklat och publicerat av Riot Games och släpptes den 27 oktober 2009 för Microsoft Windows och senare även för Mac OS.

Vad är förkortningen för FML?

FML – förkortning för förtroendemannalagen (som egentligen heter Lag om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen). Detta är en viktig lag som bland annat ger en fackligt förtroendevald rätt att på arbetstid företräda medlemmarna i frågor som rör verksamheten.

Vad betyder yolo på svenska?

Yolo är en akronym, dvs. en förkortning som är bildad av begynnelsebokstäverna i flera ord, i det här fallet you only live once, du lever bara en gång. Man kan på sätt och vis jämföra det med det latinska uttrycket carpe diem, fånga dagen.

Vad betyder LMAO på svenska?

(Internet slang) Initialism of laughing my ass off; used to indicate great amusement, usually exaggerated, at something (usually from an online source, for example, a discussion group, or an instant message).

ENGELSKA LÅTAR PÅ SVENSKA

Lär dig innan du sover – Engelska (modersmålstalare) – med musik

3000 viktigaste engelska ord. Del 1

Lämna en kommentar