Vad betyder ömsesidigt?

Ordet ömsesidig är en synonym till ömsevis och reciprok och kan bland annat beskrivas som ”som gäller två parter; inbördes, gemensam”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ömsesidig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är ömsesidig kärlek?

I ömsesidig kärlek är de älskande besatta av varandra. De har ett oupphörligt behov att få varandra att känna, och bekräfta, sin kärleks fullkomlighet. De söker i varandras ansikten efter effekten av ett ord, en tanke, ett ögonkast.

Vad är Krakel?

Krakel kan beskrivas som ”gräl, bråk”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av krakel samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder ordet vis?

Ordet vis är en synonym till klarsynt och vislig och kan bland annat beskrivas som ”klok (ofta genom erfarenheter under ett långt liv)”. Ordet används i uttrycket ”vis av skadan” som betyder ”klokare tack vare en negativ erfarenhet”.

Vad heter strömning med andra ord?

Strömning betyder i stort sett samma sak som trend.

Vad som är en passionerad kärlek?

De sammansmälta spenderar mycket tid tillsammans och har gemensamma fritidsaktiviteter och hobbyer. Tiden de spenderar tillsammans är också vad som driver förhållandet framåt. De är försiktiga och tänker länge över beslut som gäller förhållandet, för att bygga upp det på en stabil grund.

Vad betyder att kladda?

Ordet kladda är en synonym till kleta och klottra och kan bland annat beskrivas som ”skriver eller målar slarvigt, klottrar”. Ordet kan ha flera olika betydelser. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av kladda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad menas med hyfs?

Ordet hyfs är synonymt med fason och kan bland annat beskrivas som ”folkvett, ordning ”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av hyfs samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Hur böjer man ordet vis?

Not: Används endast i det stelnade uttrycket (de) tre vise män(nen). Om jag vore i din situation skulle jag fråga en vis man om råd.

SubstantivRedigera.
Böjningar av vis Singular Plural
Nominativ vis vissen

1 rad till

Vad betyder livlighet?

Ordet livlig är en synonym till pigg och rask och kan bland annat beskrivas som ”full av liv ; intensiv”. Ordet är motsatsen till slö. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av livlig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är värme strömning?

Strömning

Enkelt förklarat blandas det varma materialet med det kalla. Om det är varmt vatten i den ena änden av badkaret och kallt i andra kommer vattnet till slut att ha blandat sig och då få samma temperatur. Samma sak gäller gaser, till exempel element värmer luft, som sprids i rummet på grund av strömning.

Vad betyder att sålla?

Sålla betyder ungefär detsamma som avskilja.

Vilka ord betyder samma sak? (synonymer, övning)

Diskriminering – Vad är det?

Dalles matte – Spridningsmått, variationsbredd

Lämna en kommentar