Vad betyder sharmota?

Vad menas med Ahla?

Synonym till gahla: misshandla, mörbulta, mangla och behandla illa.

Vad menas med Alesäs?

Alasäs, har ett Irakiskt ursprung och betyder bokstavligen ”baserat på” men det används även i andra, mer svenskkompatibla sammanhang. Ordets betydelse har försvenskats och betyder nu ungefärligen ”Yeah, right” i ett sarkastiskt ton eller för att antyda att någon påstår något.

Vad betyder gawad på svenska?

pimp/horägare, ursprung arabiska. kan vara förolämpande om det sägs av föräldrar eller en komplingang ungdomar emellan. -sluta spring ute på kvällarna som en gawad!

Vad menas med Hayati?

Hayati är arabiska för mitt liv och / eller ljuset i mitt liv. Hayati förekommer oftast i förorter t.

Vad betyder dari slang?

Benämning på kollektivtrafikskontrollanter i Stockholmsområdet. Används oftast av icke betalande resenärer i Facebook grupper. Orsaken bakom benämningen är att de går klädda i blått.

Vad är orten grabbar?

Shurda. Shurda betyder grabb eller kille. På senare år har ordet blivit särskilt känt i Sverige tack vare youtubern och artisten Anis don Demina, som haft med ordet shurda flera gånger i sina låtar.

Vad menas med Bramski?

En ypperligt nära vän som står nära dig i din umgängeskrets. Bram, ska japp denna där gärin som är shurda. Tuuuuung du är bamski. (Man kan använda sig av -ski för att förstärka.)

Vad betyder Kott på arabiska?

kött på arabiska

Det arabiska ordet för kött uttalas laHm och skrivs ﻟَﺤﻢ.

Vad menas med Chorba?

Betyder soppa/gryta, kommer från Balkan och mellanöstern. Används på samma sätt som kaos. Abow bror den här festen är chorba.

Vad är Dahri för något?

Dahri va gör du len” (Hörru du min vän, vad håller du på med för idioti?)

Kan du orten slang?

Testa här! Vet du vad ”beckna”, ”shuno” och ”yani” betyder? Det är dags att sluta jiddra och visa vad du verkligen går för!

Vad menas med harakat?

Harakat betyder på Arabiska, Turkiska och Persiska ”rörelser”, det kan handla om fysiska likväl som organiserade rörelser. Inspirationen till konceptet i Göteborg är hämtat från Megafonen, en Stockholms förening verksamma i Husby, Rinkeby och Vällingby-Hässelby.

Vad betyder ROHI på arabiska?

I arabiska är ordet ”yani” en sorts konjunktion som ofta jämförs med svenskans ”asså, du vet, liksom, typ eller så att”.

VAD BETYDER DINA DRÖMMAR?

”Så länge”, vad betyder det? SFI

Vad betyder ”att komma”?

Lämna en kommentar