Vad betyder tolerans?

Tolerans betyder i stort sett samma sak som överseende.

Vad menas med tolerera?

Tolerera betyder ungefär detsamma som finna sig i.

Vad betyder religiös tolerans?

Om religiösa människor följer de heliga skrifterna borde toleransen för människor med andra kulturella bakgrunder och hudfärger vara högre bland religiösa människor än de som inte följer dessa riktlinjer, som ateister eller andra mer sekulära människor.

Hur stavas tolerans?

Den korrekta stavningen är tolerans med ett l, det är alltså felaktigt att skriva tollerans med två l.

Vad är en ISO tolerans?

En måttolerans kan även anges som en ISOtolerans ( = internationell tolerans). Angivning av ISO-toleranser förenklar val av passningar, toleranssättning och kon- trollmätning av mått.

Vad menas med religiositet?

Religiositet betyder ungefär detsamma som fromhet.

Vad är en religiös mångfald?

I stora delar av västvärlden trodde man under senare delen av 1900-talet att religionens betydelse i den offentliga debatten skulle försvinna. Istället framträder idag det religiösa på nya sätt, inte minst i skolan.

Vad är en banbrytare?

Ordet banbrytare är en synonym till pionjär och banbrytande och kan bland annat beskrivas som ”person som gör banbrytande insatser”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av banbrytare samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder hög toleransnivå?

Toleransnivån visar hur mycket alkohol man tål – hur mycket det krävs för att man ska känna sig berusad. Varje gång man blir full höjer man toleransnivån lite grann. Nästa gång man blir full krävs det lite mer alkohol för att man ska känna av det.

Kan Golf korsord?

Synonymer till golf
  • gulf, havsvik, bukt, vik.
  • golfspel; minigolf, bangolf.

Introduction to Tolerances – Part I: What is a Tolerance?

Hvad betyder Tolerans?

Tolerans

Lämna en kommentar