Vad får man inte missa på ullared?

Sport. Att shoppa för hobby och fritid lockar många kunder till Ullared. Varuhusets sortiment av fiske, ridkläder, golf och jakt är generöst. Även Gekås har snappat upp padeltrenden som har tagit över Sverige, och visst kan du fynda padelracket till ganska bra priser.

Vad är egentligen billigt på Gekås?

Gekås är känt för att vara billigt.

Men hur är det egentligen med den saken? Nu har prisjämförelsesajten Pricerunner undersökt 500 varor hos Gekås för att se om de är billigare än varor på nätet. ”I snitt är priserna på de 500 produkter vi jämfört 8 procent lägre på Gekås Ullared än på nätet.

Vad säljer Ullared mest av?

Lite oväntat är Gekås bäst säljande produkt strumpor. Varuhuset säljer 13 miljoner par per år.

Är det värt att åka till Ullared?

“Gekås Ullared lockar med låga priser, men för de flesta är det en lång resa. Och det är trots allt totalkostnaden som räknas för plånboken. För de produkter PriceRunner jämfört får kunderna betala 31 procent mer på Gekås Ullared än vad de hade behövt.

När är det som minst folk på Ullared?

Från att varuhuset öppnar och fram till klockan 11.00 är det som allra luftigast i varuhuset, och även kvällstid har vi färre kunder som besöker oss. Så har du möjlighet att vara tidigt på plats, eller komma framåt kvällen, är det alltid en fördel.

Vad är det dyraste på Ullared?

De dyraste produkterna relativt sett på Gekås Ullared finns inom datorprodukter, spel och spelkonsoler samt skönhetsprodukter. Ett exempel är HP Deskjet 2630 som just nu är den mest populära skrivaren på PriceRunner. Den kostar 30 % mer på Gekås Ullared än vad konsumenter behöver betala på nätet.

Vem har köpt för mest pengar på Ullared?

Caroline från Tierp kan vara en av Ullareds bästa och största kunder. Varje år åker hon med tjejgänget och shoppar för stora summor. Senaste vändan nu slutade på mer än 21 000 kronor!

Vad säljer Ullared?

  • Mejeri & Ost.
  • Kyl- & Frysvaror.
  • Kött, Fågel & Fisk.
  • Frukt, Grönt & Bär.
  • Konserver.
  • Charkuterier.
  • Bröd.
  • Kakor och Kex.

Hur mycket tjänar Ullared på ett år?

Gekås Ullareds totala omsättning hamnade på 2 820 miljoner kronor. I år slår vi också försäljningsrekord med 20,7 miljoner kronor den 16 november samt besöksrekord med 26 200 kunder inne i varuhuset den 23 juli. Inte mindre än 3,8 miljoner kunder besökte Gekås under året.

Vad kostar påsarna på Gekås?

I mataffären kostar en plastpåse 6 kr och där går inga pengar till någon förening, jag använder sällan plastpåsar, papperskass eller tygväska finns hos oss.

Hur mycket får man i lön om man jobbar på Ullared?

Det betalas ut minimilön på 123,88kr trots att man har flera års erfarenhet och enligt avtalet ska hamna på en helt annan lönenivå. Passar det inte så står det många i kö som vill jobba – mer…

Vilken tid ska man vara på Ullared?

Ja, Gekås Ullared har öppet som vanligt. För att minska risken för köbildning har vi utökat våra öppettider. När är det minst kunder i varuhuset? Besök oss gärna en vardag, måndag – torsdag, tidigt på morgonen eller senare på eftermiddag/kväll.

Hur är köerna på Ullared?

Kolla i Gekås Webbkamera. För att försäkra sig om om det är mycket kö kan man alltid gå in på Gekås Ullareds hemsida och se själv om det är mycket kö. Med Webbkameran ser du alltid i realtid om det är någon kö eller inte.

När är det högsäsong på Gekås?

När har Gekås Ullared högsäsong? Vi har som allra mest kunder på sommaren under vecka 28 till 33 och på hösten vecka 38 till 50. Vi brukar dessutom få extra kundtillströmning på klämdagar, till exempel kring helger som Kristi himmelsfärd.

Är det mycket folk på Gekås på höstlovet?

Vecka 44, 45 och 46 är traditionellt de veckorna då flest folk besöker varuhuset. Vecka 44 är det höstlov och då väljer väldigt många att åka till Ullared samtidigt. Om du vill få mer svängrum – välj lugnare veckor! Gekås kunder gillar att vara ute i god tid och fredag till söndag hela hösten är det julrusch.

Är det mycket folk i Ullared i januari?

Den bästa tiden på året för att åka och handla är nog i januari och februari då det inte är så mycket folk som åker till Gekås Ullared för att handla.

KÖPER ALLT PÅ ETT UPPHITTAT KVITTO PÅ GEKÅS ULLARED!!!

Shopping i Ullared! Gekås levererar, med lite folk och billiga priser

ÄNNU EN HAUL FRÅN GEKÅS, ULLARED

Lämna en kommentar