Vad får man med iphone 13?

Detta ingår

För att minska vår miljöpåverkan skickar vi inte med strömadapter och EarPods till iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Lådan innehåller en usb-c till Lightning-kabel för snabb laddning. Den kan anslutas till usb-c-strömadaptrar och datorportar.

Vad ingår med iPhone 13?

Detta ingår

För att minska vår miljöpåverkan skickar vi inte med strömadapter och EarPods till iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max. Lådan innehåller en usb-c till Lightning-kabel för snabb laddning. Den kan anslutas till usb-c-strömadaptrar och datorportar.

Kan jag ladda iPhone 13 med gammal laddare?

Ladda iPhone 13 med en gammal laddare

Om du har en gammal iPhone kan du använda en befintlig Lightning till USB-A-kabel med den konventionella USB-A-strömadaptern för att ladda iPhone 13.

Vad är batteritiden på iPhone 13 Pro?

Apple utlovar upp till 1,5 respektive 2,5 timmar extra batteritid under en hel dag beroende vilken modell du skaffar, jämfört med motsvarande modeller ur iPhone 12-serien. Det är en betydande förbättringar som i längden gör stor skillnad, speciellt när batterikapaciteten märkbart minskar efter ett år.

Vad har iPhone 13 för laddare?

USB-C Laddare med PD 20 W.

Vilket SIM kort har iPhone 13?

Med iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Pro, iPhone 13 och iPhone 13 mini kan du använda dubbla SIMkort med antingen två aktiva eSIM-kort eller ett nano-SIMkort och ett eSIM-kort. iPhone 12-modeller, iPhone 11-modeller, iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR har dubbla SIMkort som består av ett nano-SIMkort och ett eSIM.

Kan man ladda iPhone 12 med en gammal laddare?

Men sladden som följer med i lådan till nya iPhone 12 är en lightning till USB-C-sladd och kommer alltså inte att fungera med de där gamla laddarna med USB-A. Anledningen till att Apple skickar med den sladden är att deras laddare som man säljer separat inte har USB-A utan USB-C.

Kan man använda iPhone 12 skal till iPhone 13?

Ja! Måtten mellan flera modeller skiljer sig endast med 0,1-0,2 mm, vilket gör att samma skal passar flera iPhone-modeller.

Kan man ladda iPhone se med gammal laddare?

Du kan använda Apples USB-strömadaptrar på 10 W och 12 W för att ladda din iPad, iPhone, iPod, Apple Watch och andra Apple-tillbehör, såsom AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med USB-till-Lightning-kabeln, 30-stifts-till-USB-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

Hur länge räcker iPhone 13 batteri?

Iphone 13 Pro Max höll ut i totalt nio timmar och 52 minuter, vilket är ett nytt rekord i kanalens tester. Noterbart är också att Iphone 13 Mini höll ut 30 minuter längre än förra årets Iphone 12 – i vanlig storlek.

Hur se Batteriprocent iPhone 13?

iPhone 13 och andra iPhone-modeller med Face ID (iPhone X och senare) visas batteriprocenten i Kontrollcenter. Du behöver bara svepa ned från det övre högra hörnet på bildskärmen.

Vad är det för skillnad på iPhone 13 och iPhone 13 Pro?

iPhone 13 har samma storlek som iPhone 13 Pro-modellen, men Pro-modellen har en mer avancerad bakre kamerauppsättning, samt en mer premium finish och olika färgalternativ. Den har också olika lagringsalternativ, den extra LiDAR-sensorn, en snabbare GPU och det är dyrare.

Vilken iPhone 13 ska man välja?

Är Iphone 13 så bra som alla säger?

HÄR ÄR NYA IPHONE 13 *Unboxing & First Impression*

Lämna en kommentar