Vad får man skriva i en blogg?

I längre inlägg är det bra att skriva några underrubriker som guidar läsaren. Längden på inläggen beror helt på bloggens tema, läsare och ambitionsnivå. En del bloggar fungerar som tidskrifter och har därför långa inlägg, medan andra bloggare hellre publicerar ofta och därför har inlägg som bara är några rader långa.

Vad ska man skriva i en blogg?

Det kan vara en lista över filmer att titta på, böcker att läsa, platser att åka till, restauranger att prova – vad som helst. Jag har använt denna metod under flera år när jag skall blogga och listor är enkla att skriva, de ser bra ut och det är bra för Google tenderar till att ranka de högt i sin sökmotor!

Hur mycket tjänar man på att blogga?

25 800 kronor

Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur gör man för att blogga?

Med dessa fem enkla steg kan du starta din blogg på en gång:
 1. Välj ett paket med webbhotell. Du behöver inte ett stort och dyrt abonnemang för en blogg. …
 2. Registrera ett domännamn. En blogg på din egen domän visar att du är proffsig i det du gör. …
 3. Installera WordPress. …
 4. Välj ett tema. …
 5. Börja blogga.

Vad är typiskt för en blogg?

Något som är gemensamt för alla bloggar är att de uppdateras regelbundet med nya inlägg och inläggen är i kronologisk ordning med de senaste inläggen överst. För det mesta står det även datum och tid för när inlägget publicerades. Bloggar är ofta ganska informella och personligt skrivna.

Vad är en blogg text?

Det finns de finns bloggtexter som består av en bild eller flera med en kortkommentar, men texten är mest av allt bilden. Styrkan in mediet, du kan komplettera texten din med bra bilder, eller multimedia.

Varför väljer man att skriva en blogg?

Bloggning är ett bra sätt att informera er målgrupp om er produkt. I ett blogginlägg kan ni visa hur man använder en produkt och varför människor ska köpa den. Man kan också berätta om sig själv och företaget. Och ni kommer att kunna berätta historier om era produkter ur ert perspektiv.

Vad kostar det att ha en blogg?

Eget webbhotell – nackdelar

Det kostar pengar (dock inte några stora summor) att ha bloggen hos webbhotell och att köpa domännamn. Ett domännamn kostar ca 100 kr per år och ett webbhotell ca 50-200 kr/månad.

Vad kan man göra för att tjäna pengar snabbt?

7 sätt att tjäna pengar snabbt hemifrån
 1. Fyll i betalda undersökningar. Om du vill tjäna pengar snabbt hemifrån, då kan du fylla i undersökningar på internet. …
 2. Sälja gamla kläder och prylar på nätet. …
 3. Spela poker. …
 4. Hyr ut din lya på Airbnb. …
 5. Upptäck gigekonomin på nätet. …
 6. Designa hemsidor. …
 7. Bli produkttestare hemifrån.

Hur många besökare på blogg för att tjäna pengar?

Hur mycket kan man tjäna på att blogga

I undantagsfall tjänar folk både mer och mindre än det. Med 1 000 sidvisningar (vilket är enkelt att få) och siffrorna ovan kan du alltså tjäna från 100 kr till 2 500 kr per månad.

Hur startar man en blogg och tjänar pengar?

Innehållsförteckning
 1. När ska du börja tjäna pengar på din blogg?
 2. Bli en frilansande bloggare i din nisch.
 3. Sälj E-böcker till din publik.
 4. Skapa och sälja onlinekurser.
 5. Starta ett Coaching/Rådgivningsföretag.
 6. Erbjud ett betalt medlemskap.
 7. Tjäna Pengar Med Reklam (Bannerannonser)
 8. Bli en Affiliatemarknadsförare.
19 juli 2021

Vilken gratis blogg är bäst?

Här är 3 av de absolut bästa “sitebuilders” som finns för att snabbt och gratis börja blogga: Wix (Bästa alternativ enligt mig) Webnode. Weebly.

Kan man ha en privat blogg?

Surfa till www.blogger.com, tryck på Skapa en blogg och logga in med en Gmail-adress eller ett annat Google-konto. Du får nu ge bloggen ett namn, ange vad den ska ha för webbadress och välja visningsnamn. Fyll i all information och avsluta med Slutför.

Vad menas med blogga?

En blogg eller webblogg (på engelska blog eller weblog) är en webbplats som uppdateras ungefär som en dagbok på nätet och där läsarna har möjlighet att kommentera inläggen. Webbjournal och loggbok är andra ord som används för att beskriva fenomenet.

Vad innebär det att Vlogga?

En blogg kan handla om vad som helst. Hur ofta och långa dina inlägg ska vara bestämmer du själv. Vlogg betyder att du har en blogg på till exempel Youtube och istället för text använder film för att förmedla ditt budskap.

Var hittar jag bloggar?

Nätverket
 • Blogglista.se.
 • Fotobloggar.nu.
 • Matbloggar.nu.
 • Modebloggar.me.
 • IT-bloggar.se.
 • Resebloggar.info.
 • Politikbloggar.nu.
 • Musikbloggar.info.

Läsa bloggar och skriva egen blogg | Svenska språket | Tankar och tips –

Hur man skapar en blogg (Blogger)

Hur man skapar en blogg

Lämna en kommentar