Vad får poliser i lön?

Vad blir lönen Efter skatt? Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en Polis, kommissarie inom poliser.

Lönestatistik baserat på utbildningsnivå
Samtliga sektorer Statlig sektor
36 800 kr 36 800 kr

Får man betalt när man läser till polis?

Under tiden som du genomgår utbildningen, som sker på trekvarts fart förväntas du arbeta halvtid i din ordinarie roll. Medans du genomgår kompetensutvecklingen erbjuds du en maximal lön motsvarande 28 000 kronor.

Hur mycket tjänar en polis i ingångslön?

Den lägsta lönen, som polis, ligger på 25 500 kr. Han, för det är en man, finns inom samtliga sektorer. Närmaste lön för en kvinna inom detta yrke tjänar 25 900 kr.

Hur mycket tjänar en norsk polis?

Polis. Alla som vill bli poliser i Norge måste ha tagit examen från den treåriga polishögskolan. Bland kraven för att studera där är att man har studerat minst 400 timmar norska. Genomsnittslön i Norge: 52 360 norska kronor för polisassistenter.

Hur mycket får en polis i lön efter skatt?

Vad blir lönen Efter skatt? Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en Polis, kommissarie inom poliser.

Lönestatistik baserat på utbildningsnivå
Samtliga sektorer Statlig sektor
36 800 kr 36 800 kr

Hur mycket tjänar man som mordutredare?

36 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vilka ämnen ska man ha läst för att bli polis?

Engelska A* eller Engelska 5 och 6 eller Engelska etapp 2. Matematik A eller Matematik 1a, b eller c* eller Matematik etapp 2. Samhällskunskap A eller Samhällskunskap 1b (alternativt Samhällskunskap 1a1 + 1a2) eller Samhällskunskap etapp 2. Samt tre års arbetslivserfarenhet på minst halvtid efter 19 års ålder.

Får en polishund lön?

Betalar polisavdelningen sina hundar? Svaret är nej. Polishundar behöver inte lön eftersom deras utgifter, mat, skydd, sjukvård tillhandahålls av avdelningen. Men den polis hundtränare kan extra lön för att täcka eventuella oförutsedda utgifter eftersom hundarna brukar bo hos k9-tjänstemannen ..

Vad tjänar en Kommunpolis?

Kommunpoliser ska tjäna lägst 38 000 och de andra två grupperna, som Per Andreasson vill ha in under Kuv:en, ska tjäna lägst 30 000. – Vi känner oss nöjda utefter de förutsättningar vi har och hänger väl med arbetsmarknaden, men vi har inte kunnat göra vad medlemmarna förväntar sig, säger Per Andreasson.

Vad är ingångslönen för en sjuksköterska?

Vad är ingångslönen för en nyexaminerad sjuksköterska? Enligt Vårdförbundet ligger ingångslönen (eller förstagångslönen) mellan 25 500 kr och 28 000 kr beroende på typ av tjänst och tidigare arbetslivserfarenhet.

Hur mycket tjänar en järnvägsarbetare?

Vilken inkomst har en banarbetare, järnväg i olika sektorer?
Sektor Medellön
Kommunalanställd 30 300 kronor
Landstingsanställning
Privatanställd arbetare 34 400 kronor
Privatanställd tjänsteman

1 rad till

Hur mycket får man i lön om man jobbar i Norge?

Norska löner

Den genomsnittliga lönen för alla yrken i Norge ligger på 42300 kr som går att jämföra med den svenska genomsnittslönen på 31400 kr.

Hur mycket tjänar en övertandläkare?

De flesta ligger på mellan 38 000 kronor och 66 000 kronor. 458 övertandläkare som inte är chefer finns med i statistiken. De har en medianlön på knappt 66 700 kronor, medan medianlönen för övertandläkare som också är chefer ligger på drygt 80 000 kronor i månaden.

Vad tjänar en utredande polis?

Medellönen för en civil utredare är 31.305 kronor. Bland utredare som är poliser ligger medellönen på 36.847 kronor.

Sa upp sig efter 13 år som polis – Nyhetsmorgon (TV4)

Är du redo för en större uppgift? Bli polis! | Polismyndigheten (2020)

NÄR FÅR POLISEN STOPPA DIG

Lämna en kommentar