Vad får underlivet att lukta gott?

För varma dagar

Om du besväras av detta finns pH-balanserade deodoranter för just intimområdet. DeoDocs produkter kommer i flera goda dofter och passar även för män. (Om en dålig lukt däremot kommer från flytningar eller på annat sätt inifrån vaginan kan det bero på en obalans som kan behöva behandlas.)

Vad ska man göra för att lukta gott i underlivet?

För varma dagar

Om du besväras av detta finns pH-balanserade deodoranter för just intimområdet. DeoDocs produkter kommer i flera goda dofter och passar även för män. (Om en dålig lukt däremot kommer från flytningar eller på annat sätt inifrån vaginan kan det bero på en obalans som kan behöva behandlas.)

Vilken mat får underlivet att lukta äckligt?

Bra och dålig mat för underlivet
  1. Yoghurt. ÄT! …
  2. Surkål, miso och kimchi. ÄT! …
  3. Socker. UNDVIK! …
  4. Tranbär. ÄT! …
  5. Koffein, alkohol, choklad och sötningsmedel. UNDVIK! …
  6. Starkt doftande mat som sparris, vitlök och curry. UNDVIK! …
  7. Rött kött. UNDVIK! …
  8. Ananas. ÄT!
11 sep. 2014

Hur smakar man gott i underlivet?

Sammanfattningsvis: Det känns fuktigt. Det smakar ganska mycket järn. Det är ju olika från person till person men oftest så smakar det mest järn. Olika tjejer smakar olika enligt min erfarenhet men oftast smakar det inte så mycket alls, lite salt typ.

Hur kan man lukta godare?

Lime, citron, apelsin eller grapefrukt. Många tycker att citrusfrukter hjälper dem att dofta godare. Även annan frukt, som äpplen och ananas kan påverka kroppsdoften positivt.

Varför luktar min fiffi?

Bakteriell vaginos (BV)

– Det är ett tillstånd där det råder obalans i den vaginala bakteriefloran, förklarar Elisabeth. Det första symptomet är ofta en fiskliknande lukt som kan leda till en skummig, grå eller grön flytning. Du kanske också upplever klåda och svullnad.

Hur återställer man pH balansen i underlivet?

Lactal mjölksyregel återställer och bevarar effektivt den naturliga balansen i underlivet. Lactal Balans gel används vid illaluktande flytningar och irritation i underlivet som en kur för att återställa pH-värdet till normal nivå.

Är citronvatten bra för underlivet?

Drick gärna efter samlag så att blåsan spolas igenom ordentligt. Gärna citronvatten eller tranbärsjuice som har ett lågt pH-värde som försurar och gör det svårare för bakterier att trivas. 10. Kissa alltid efter samlag så att eventuella bakterier sköljs ur urinröret.

Hur smakar jag?

Skulle det vara flyktiga ämnen vi uppfattar så är det en doft. Och metalliska smaker som vi har receptorer i smaklökarna som uppfattar är inte mat. Så det är klart och tydligt fyra, nej fem smaker som vi kan uppfatta: Sött, Salt, Surt, Beskt och Umami.

Vad är det som doftar gott?

Ska du plocka växter till vasen så pröva med bladväxter som åbrodd (Artemisia abrotanum) och pors (Myrica gale) och så finns det ju en hel radda doftande blommor i naturen.

Hur får man badrummet att lukta gott?

Bakpulver neutraliserar lukt

Bakpulver är en riktig superprodukt som kan används till mycket mer än bakning. Dess förmåga att absorbera odörer gör att det hjälper till att upprätthålla en neutral doft i rummet. Ställ en liten skål med ett par matskedar bakpulver i badrummet och byt ut varje månad.

Kan man säga luktar gott?

Conversation. Det går utmärkt att säga att något ”luktar gott”. Däremot är det mer tveksamt att säga ”det doftar illa”.

Så får du allt som luktar illa att dofta gott – Nyhetsmorgon (TV4)

MINA BÄSTA UNDERLIVS TIPS

F**ffi-problem med Josefine Olsson

Lämna en kommentar