Vad gör du på fritiden?

Det finns många olika sammanhang och föreningar man kan gå med i för att testa aktiviteter och träffa nya människor. Idrott, friluftsliv, kultur, sociala föreningar, politik – det finns organisationer och föreningar inom en massa områden. Många arrangerar aktiviteter som inte kostar något.

Vad är fritid för dig?

Fritid kallas den del av dygnet och veckan som inte upptas av arbete, måltider och sömn. Fritid är således i strikt mening all den tid som en person förfogar över själv.

Hur får man mer fritid?

5 tips! Bli effektivare på arbetet och få mer fritid!
  1. Tänk om du kunde bli effektivare och minska dina arbetstimmar utöver de 40 timmarna per vecka och därmed få mer fri tid!
  2. Gör tydliga att-göra-listor! …
  3. Sätt av tid i din kalender för återkommande uppgifter. …
  4. Bestäm dig för ett klockslag när du vill sluta arbeta för dagen.
14 okt. 2016

Vad innebär fritid för barn?

Fritid för barn och ungdomar

Fritid är tid då du själv får välja vad du vill göra. Att ha fritid är viktigt. Det finns många olika fritidsaktiviteter som organiseras av den kommun du bor i eller av föreningar och klubbar. Kontakta din kommun för att höra vad som finns där du bor eller läs på kommunens webbplats.

Vad betyder fritidsaktivitet?

De aktiviteter som barn och vuxna sysselsätter sig med eller engagerar sig i på fritiden kallar vi fritidsaktiviteter. Det är alltså aktiviteter som inte är arbetsrelaterade, involverar hushållssysslor eller nödvändigheter som sömn och måltider (Hurd & Anderson, 2012).

Vad gör du på fritiden?

Vad gör du på din fritid ?

Vad gör du på din fritid?

Lämna en kommentar