Vad gör göran lindberg idag?

Vad gör Kapten Klänning idag? Efter fyra år blev Lindberg frisläppt och han driver nu en hästgård i Småland, där han även bor tillsammans med en kvinna i 70-årsåldern.

Vad heter Göran Lindberg idag?

Sexbrottsling Förre polischefen Göran Lindberg, alias ”Kapten klänning”, dömdes för grova sexbrott mot unga flickor och kvinnor. Idag driver han ett stall i Småland där han hyr ut stallplatser och det är fullt med barn och ungdomar i stallet.

Har Göran Lindberg barn?

Alla de här kvinnorna och flickorna som har haft sex med gubben givetvis. Men också Göran Lindbergs familj. Hans barn. Kan bara inte släppa tankarna på Göran Lindbergs barn.

Var ligger Göran Lindbergs hästgård?

VIMMERBY. Ett tjugotal unga flickor har hästar på Göran Lindbergs gård utanför Vimmerby.

Vart i Småland bor Göran Lindberg?

Den 50-årige mannen planerade att mörda den förre länspolismästaren Göran Lindberg, som har avtjänat ett sexårigt fängelsestraff för grov våldtäkt. Mannen beväpnade sig och åkte runt i trakterna runt Vimmerby, där Lindberg bor, och letade efter honom.

Vart bor Göran Lindberg idag?

Efter fyra år blev Lindberg frisläppt och han driver nu en hästgård i Småland, där han även bor tillsammans med en kvinna i 70-årsåldern. Läs mer om det här.

Hur lever Kapten klänning idag?

Förre polischefen Göran Lindberg dömdes för grov våldtäkt, sexköp, försök och medhjälp till sexköp, koppleri och misshandel. Idag driver han ett stall i Småland där han hyr ut stallplatser och där ett femtiotal barn och ungdomar håller till. I januari 2014 släpptes den förre polischefen Göran Lindberg ur fängelset.

Hur gammal är Kapten klänning?

Sedan Kjell Johansson släpptes från sitt senaste fängelsestraff 2014 har han varit skriven hos en betydligt mer ökänd brottsling: tidigare länspolismästaren Göran Lindberg, 75, mer känd som Kapten Klänning.

Vem avslöjade Kapten klänning?

Den 25 januari 2010 greps Göran Linberg misstänkt för våldtäkt och förberedelse till grov våldtäkt mot barn. Tre dagar senare häktades han på sannolika skäl misstänkt för dessa brott.

Vilket fängelse satt Kapten klänning på?

Göran Lindberg, 67, flyttades i slutet av oktober förra året från säkerhetsanstalten på Saltvik till en klass 2-anstalt med lägre säkerhet. Han dömdes den 30 juli 2010 till fängelse i sex år och sex månader, ett straff som senare sänktes till sex år av hovrätten.

Vem spelar Kapten Klänning i dokumentären?

Allan Svensson spelarKapten Klänning” | SVT Nyheter.

Carin Götblad berömmer rikspedofilen Göran Lindberg

Leif GW Persson om Göran Lindberg

Ska man släppas efter att ha avtjänat 2/3 av straffet – Nyhetsmorgon (TV4)

Lämna en kommentar