Vad gör kristi brud idag?

I mars 2020, dömdes hon för åtta fall av misshandel mot församlingsmedlemmar. Krist brud lever idag ett liv i det dolda, hon har bytt efternamn och lever i en mindre ord i Mellansverige. Dagarna med pengagåvor och guld är ett minne blott. Åsas fastställda förvärvsinkomst år 2020, landande på 0 kronor.

Vad gör Åsa Jacobsson idag?

Åsa ”Kristi brud” Waldau ledde församlingen i Knutby med järnhand, men hon hade också två barn som växte upp i sekten. Idag har Victor Jacobsson och Emma Jacobsson lämnat Knutby – och lever nya liv. – Jag har skämts över vem min mamma är, säger sonen till SVT.

Vem är Åsa Waldau idag?

Åsa Waldau, även känd som ”Kristi brud” i det så kallade Knutbydramat, fick guld och miljonbelopp av församlingsmedlemmarna. Idag lever hon ett liv i det dolda – med betydligt mindre pengar att röra sig med.

Vad hände med Kristi brud?

Den 13 januari 2020 inleddes en rättegång i Uppsala tingsrätt mot Waldau och två andra före detta pastorer, Peter Gembäck och Urban Fält, rörande missförhållanden inom Knutbyförsamlingen. Waldau fälldes för åtta fall av misshandel och dömdes av tingsrätten till villkorlig dom med samhällstjänst i 120 timmar.

Vad gör Patrik Waldau idag?

Patrik gifte om sig med Maria Waldau 2017, som han haft en kärleksrelation med sedan början av 2000-talet. Tillsammans har de i dag ett barn. 2018 berättade Patrik Waldau för första gången om att Åsa Waldau misshandlat personer inom församlingen, efter att tidigare försvarat både församlingen och Åsa Waldau utåt sett.

Vad gör Åsa Waldaus barn idag?

Dottern Emma Jacobsson jobbar idag som undersköterska

Åsa Waldaus äldsta dotter, Emma Jacobsson, märkte också av fördelarna med att vara dotter till ”Kristi Brud”. I Sektpodden har hon tidigare berättat att sektmedlemmar brukade ge henne smycken och presenter.

Vad jobbar Åsa Waldau med?

Idag bor hon i Uppsala med sin kille och en dotter på sju månader, och jobbar som undersköterska. Sonen Victor berättar att eftersom han var Åsas son blev tillsagd att förtrycka och frysa ut andra barn.

Vad gör Helge Fossmos barn idag?

Även om de i dag ”vet” att jag är oskyldig så är det inte konstigt om de ställer sig frågan: ”Har han gjort det här?” Och det måste de få undra, har Fossmo tidigare sagt till Café. Numera är barnen vuxna, och lever sina liv i det dolda.

Vad gör Daniel Linde idag?

Daniel Linde

Då: Skottskadades i ansiktet och i bröstet. Var gift med Helge Fossmos älskarinna. Nu: Enligt UNT har han flyttat och bor numera i en mindre ort i södra Sverige, där han försöker bygga upp ett nytt liv. Har också skiljt sig.

Vad hette Daniel Lindes fru?

Daniel Linde var medlem i Knutbyförsamlingen och gift med Anette Linde, som hade en affär med Helge Fossmo under tiden som mordet begicks. Under mordnatten sköts även han av barnflickan och skadades svårt, men överlevde.

Åsa Waldau – Min Sanning ( ”Kristi brud” i Knutby )

Kristi brud åtalas för misshandel – ”Medlemmarna har tagit mod till sig och an… – Nyhetsmorgon (TV4)

Intervju med Åsa Waldau ”Kristi brud”

Lämna en kommentar