Vad gör lotta brome idag?

Kultur Metoo-hösten 2017 lämnade programledaren Lotta Bromé Sveriges radio. Enligt Aftonbladet skedde det efter anklagelser om trakasserier och maktmissbruk, påståenden som Bromé själv förnekar. Nu gör hon comeback i nationell radio med ett nytt program på Mix megapol.

Vad gör Lotta Bromé 2021?

Lotta Bromé, framröstad till Sveriges främsta programledare, tar klivet över till podcast och startar BREVÉ BROMÉ – en podcast om stort och smått. Efter 10 år med Sveriges Radios största aktualitetsprogram P4 Extra väljer nu Lotta Bromé att inleda ett samarbete med podcastplattformen PodMe.

Vad tog Lotta Bromé vägen?

Lotta Bromé var under många år en av landets mest populära radioröster innan hon tvingades lämna Sveriges Radio. Lotta Bromé lever ett lyckligt sambo liv med kanadensiska Leigh-Ann Gerow som hon mötte i Las Vegas. Lotta Bromé har barn med vännen och radiokollegan Henrik Olsson.

Vem är far till Lotta Bromees barn?

Lotta Bromé, 41, och Jessica Karlsson, 33, har fått en dotter. Pappan till barnet är tv-profilen Henrik Olsson, 36.

Vad hände Lotta Bromé?

I spåren av #metoo-kampanjen inledde Sveriges Radio en internutredning av Bromé efter anklagelser om sexuella trakasserier och maktmissbruk. Detta ledde till att hon i november 2017 lämnade företaget och arbetet som programledare för P4 Extra, som hon varit med att starta tio år tidigare.

Var finns Lotta Brome?

Radioprofilen Lotta Bromé har rekryterats till Mix Megapol och kommer att leda en ny satsning med namnet Halv tre med Lotta Bromé. Programmet får premiär den 30 maj.

När började P3 sändas?

1964. P3 startar reguljära sändningar den 1 juli, efter två års sändningar på försök.

Lill-Babs och Lotta Bromé åker på turné ihop – Malou Efter tio (TV4)

Lotta Bromé bryter tystnaden efter anklagelserna – gör comeback i radio

Mikael Cromsjö intervjuas i SR P4 Extra av Lotta Bromé — VAKEN.SE

Lämna en kommentar