Vad gör svennis idag?

Nu står det klart att han går in som sportslig rådgivare i IF Karlstad Fotboll. Sven-Göran Eriksson som bland annat tränat Lazio, Roma, Manchester City och Benfica, har idag gjort klart med ett nytt uppdrag. Svennis blir sportslig rådgivare i IF Karlstad Fotboll.

Vilket lag tränar Svennis idag?

Hemma på herrgården intill Fryken i Värmland ligger ett lukrativt kontrakt och väntar. – Jag skulle fortsätta min karriär på Jamaica, men då kom coronapandemin, säger Sven-Göran Eriksson, 73, i en stor intervju med SportExpressen. Ett liv i idrottens tjänst är inte över för den ikoniske fotbollstränaren.

Var bor Svennis idag?

Sven-Göran Eriksson bor i en villa i Sunne med telefonnummer 073-655 55 34. Han bor tillsammans med bland annat Lars Erik Eriksson. Hans födelsedag är den 4 februari. Är du Sven-Göran Eriksson?

Var bor Sven-Göran Eriksson?

Han har två barn tillsammans med exfrun Anki Eriksson Graves (född Pettersson 1953 i Åmål). ”Svennis” äger herrgården Björkefors i Sunne.

Var är Svennis född?

Torsby

Vilket lag tränade Svennis 2010?

Vi vann Uefacupen, svenska cupen och ligan under en säsong i IFK Göteborg. Glada dagar, säger Svennis till FourFourTwo. Annars kan man ju bara konstatera vilket läskigt bra lag som Svennis har valt ut och bänken är bara helt otrolig. – Det vore en dröm att träna det här laget.

Har Svennis tränat?

Efter en nioårig spelarkarriär i klubbar som Torsby IF, SK Sifhälla och KB Karlskoga inledde Sven-Göran Eriksson sin imponerande tränarkarriär i Degerfors 1977. Här är alla klubbar som ”Svennis” jobbat inom sedan dess.

Hur bor Svennis?

Sven-Göran ”Svennis” Eriksson
  • Ålder: 66 år.
  • Familj: Flickvännen modellen och salsadansösen Yaniseth, barnen Johan och Lina från äktenskapet med gymnasiekärleken Anki Eriksson.
  • Bor: I en trerummare i den kinesiska staden Guangzhou samt i Värmland på Björkefors Herrgård och i hus i Cascais i Portugal.
21 juli 2014

Hur gammal är Svennis?

74 år (5 februari 1948)

Var ligger Björkefors herrgård?

Då kanske fotbollstränaren Sven-Göran ”Svennis” Erikssons herrgård Björkefors utanför värmländska Sunne kan vara någonting för dig. Lyxboendet är nämligen till salu just nu och här nedanför kan du kika in i det! Björkefors Herrgård byggdes 1820, är 815 kvadratmeter stor och ligger på en parkliknande tomt på 2,5 hektar.

Har Svennis barn?

Vad gör de idag

Sven-Göran ”Svennis” Eriksson: ”På den tiden var italiensk fotboll den bästa – Malou Efter tio (TV4)

Svennis entré i IFK Göteborg 1979

Lämna en kommentar