Vad hände i malmö skola?

När polis och ambulans kom till platsen anträffades två skadade personer. De skadade, två kvinnor i 50-årsåldern som var anställda på skolan, fördes till sjukhus med ambulans, men deras liv gick inte att rädda. En person, en 18-årig man, greps i anslutning till händelsen, misstänkt för mord.

Vad hände på gymnasieskolan i Malmö?

Den unge mannen gick till attack beväpnad med yxa och kniv inne på gymnasieskolan enligt uppgifter till Aftonbladet. Två kvinnor, båda anställda på skolan, fördes till sjukhus. Men deras liv gick inte att rädda.

Vem har dödat lärare i Malmö?

Våld i skolan Två kvinnliga lärare i 50-års åldern dödades på den anrika Malmö Latinskola i centrala Malmö. En 18-årig manlig elev är anhållen misstänkt för mord. Krisarbetet med elever och personal pågår och skolan är just nu stängd.

Vem är mördaren på skolan i Malmö?

Columbine-mördarna Eric Harris och Dylan Klebold. Sörjande utanför Malmö Latinskola på tisdagen efter dådet där två lärare dödades. Polisens insatsstyrka söker igenom gymnasieskolan Malmö Latinskola. Polis och sjukvårdspersonal var snabbt på plats utanför Latinskolan i Malmö.

Vem är gärningsmannen Malmö latinskola?

Klockan 17:12 den 21 mars 2022 larmades polisen om pågående våld på Malmö latinskola. Tio minuter senare hade den misstänkte 18-årige gärningsmannen gripits. De skadade, två kvinnliga lärare i 50-årsåldern, fördes till sjukhus. Men deras liv gick inte att rädda.

Vad har hänt på Latinskolan i Malmö idag?

Två lärare dödades på måndagen på Malmö latinskola. En 18-årig elev har anhållits. Detta vet vi om det som har hänt. Larmet om ett misstänkt grovt brott på gymnasieskolan Malmö Latin kom klockan 17.12 på måndagen.

Vilka dödades i Malmö?

Två kvinnliga lärare i 50-årsåldern dog när den 18-årige eleven gick till attack med yxor och knivar på Malmö Latinskola. Sorgen är stor efter attacken på Malmö Latinskola där två kvinnliga lärare i 50-årsåldern dödades.

Vilka var offren i Malmö?

Men deras liv gick inte att rädda. Under en pressträff på tisdagen bekräftar gymnasiechefen i Malmö att offren var lärare och medarbetare på skolan.

Vem blev mördad på Latinskolan?

Den 18-åriga eleven gick in genom en av entréerna på Malmö latinskola klockan 16.55. Delar av dådet fastnade på flera av skolans övervakningskameror.

Hur många elever går på Malmö Latin?

Antalet elever på skolan ökade under 2020 från 1086 till 1107 st. Andelen elever på skolan som tog examen med grundläggande behörighet minskade samtidigt från 91.1% till 91.1%. Den genomsnittliga betygspoängen minskade från 15.2 till 15.2. 91.1 % av elevernaMalmö Latinskola Ro 1 tog examen.

Attacken i Malmö: Detta hände på skolan

Flera skadade på skola i Malmö – stor polisinsats

Attack på skola i Malmö – en gripen: ”En mycket allvarlig händelse”

Lämna en kommentar